Κρ. Λαγκάρντ: «Η ευθύνη είναι στους Έλληνες»

Σκληραίνουν τη στάση τους οι δανειστές σχετικά με τις απαιτήσεις τους, με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου να στέλνει μήνυμα στην Ελλάδα πως αυτή είναι που πρέπει να πάρει τις τελικές αποφάσεις.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΝΤ συνεδρίασε μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) στην Ουάσιγκτον υπό πλήρη μυστικότητα.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του mega στην Ουάσιγκτον Μιχάλης Ιγνατίου κατά την ενημέρωση του προς τα μέλη του ΔΣ του ΔΝΤ, η επικεφαλής του οργανισμού Κριστίν Λαγκάρντ επανέλαβε τρεις φορές ότι «η ευθύνη είναι στους Έλληνες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κριστίν Λαγκάρντ -που συνοδευόταν από τον Πολ Τόμσεν και τον Τζέρι Ράις- απαίτησε από όλους πλήρη συσκότιση στην πληροφόρηση πριν τους ενημερώσει και στη συνέχεια φέρεται να τους είπε ότι η μπάλα είναι αποκλειστικά στο γήπεδο της ελληνικής πλευράς.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons