Γιούνκερ και Σούλτς δεν θέλουν Αλέξη αλλά Σταύρο

Τηλεφωνικές συνομιλίες με το Σταύρο Θεοδωράκη για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για τα όσα λέγονται από το κυβερνητικό στρατόπεδο για τη στάση των δανειστών στη διαπραγμάτευση, είχαν ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και Μάρτιν Σούλτς.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωράκη, ο πρόεδρος της Κομισιόν υποστήριξε ότι πολλά απ’ όσα λέει η κυβέρνηση δεν ευσταθούν και τόνισε πως η Κομισιόν δεν έχει ζητήσει ποτέ να κοπούν οι κατώτατες συντάξεις. Κάτι βέβαια που δεν προκύπτει από τα έγγραφα που διέρρευσαν στον τύπο και στα οποία γίνεται σαφέστατή η σταδιακή εξαφάνιση του ΕΚΑΣ και η αύξηση του ΦΠΑ.

Ο κ. Γιούνκερ φέρεται μάλιστα να δήλωσε ότι τον προσβάλει αυτό που λέγεται «γιατί δείχνει σαν να μην έχω συναίσθηση του τι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία». Αντίθετα, οι δανειστές έχουν ζητήσει περικοπή των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων και των πολύ υψηλών συντάξεων, ως πιθανά μέτρα για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού.

Τόσο ο κ. Γιούνκερ όσο και ο κ. Σουλτς, στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχαν με τον επικεφαλής του «Ποταμιού», προειδοποίησαν πως δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια για την επίτευξη μίας συμφωνίας.

              πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons