Έκλεισε το αεροδρόμιο της Μυκόνου - Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις

Σοβαρά προβλήματα στο διάδρομο απογείωσης - προσγείωσης εμφανίζει το αεροδρόμιο της Μυκόνου. Ακυρώθηκαν πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, καθώς έφυγε ένα κομμάτι από τον αεροδιάδρομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο, οι αρμόδιες αρχές του αεροδρομίου έλαβαν την απόφαση να κλείσουν το διάδρομο προσγείωσης - απογείωσης έως τις 20:00 (γίνονται επισκευές), με αποτέλεσμα να ακυρωθούν πτήσεις τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού. 

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ενώ αεροσκάφος είχε λάβει θέση για απογείωση, τελικά φαίνεται να μην έλαβε έγκριση από τον πύργο ελέγχου λόγω της ακαταλληλότητας του αεροδιαδρόμου.  

Ο λόγος είναι πώς έχει φύγει ένα κομμάτι από τον αεροδιάδρομο. Οι επισκευές συνεχίζονται κανονικά και αναμένεται να είνει έτοιμος πριν από το βράδυ.

Πηγή: mykonospress.gr

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons