ΔΗΜΑΡ: Η χώρα δεν χρειάζεται δημοψήφισμα

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος δήλωσε ότι το κόμματο είναι κατά του δημοψηφίσματος. Είπε ότι η κυβέρνηση πριν πέντε μήνες πήρε ξεκάθαρη εντολή, και όταν κυβερνάς πρέπει να προσαρμόζεσαι για να μην έρχεσαι σε αδιέξοδα, συμπλήρωσε.
"Είμαστε αρνητικοί με αυτό το σκεπτικό" δήλωσε.
Αν πει ναι η Βουλή  τότε η ΔΗΜΑΡ θα συνεδριάσει σήμερα το μεσημέρι και θα ανακοινώσει το αν θα πούνε ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
Δεν θέλουμε να δημιουργηθούν διχαστικές λογικές στην ελληνική κοινωνία και θα κάνει κακό και στη διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης.
Η λογική που επιλέγει η κυβέρνηση δεν βοηθάει και θα δημιουργηθούν προβλήματα στη χώρα σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons