Στα «μαλακά» άλλος ένας χρυσαυγίτης

Τη μετατροπή της κατηγορίας περί απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη με ενδεχόμενο δόλο αποφάσισε, χτες, ιδιαίτερα επιεικώς και με ψήφους 4 - 3, το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο για τον χρυσαυγίτη Γ. Αποστολόπουλο, ο οποίος μαχαίρωσε το Γενάρη του 2013 τον 16χρονο Φοίβο Δ., μαθητή του 3ου ΓΕΛ Παλαιού Φαλήρου.

'Οπως αναφέρει ο "Ριζοσπάστης", το δικαστήριο μείωσε την ποινή από 10 χρόνια και 6 μήνες, σε 6 χρόνια και 6 μήνες, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι από τα πλήγματα που κατάφερε ο χρυσαυγίτης στο θύμα, δεν μπορούσε να επέλθει ο θάνατος. Η πρόταση του εισαγγελέα ήταν εντελώς αντίθετη τόσο με τη γνωμάτευση του γιατρού που χειρούργησε το θύμα όσο και με αυτή του ιατροδικαστή. Να σημειωθεί ότι ο Γ. Αποστολόπουλος παραμένει έγκλειστος, με δικαίωμα να υποβάλει αίτηση αποφυλάκισης εντός ενάμισι έτους. Υπενθυμίζεται πως κατηγορείται επίσης για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, στην υπόθεση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής.

  


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons