Πρωτοβουλίες για την αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους παίρνει η Κυβέρνηση

Εντείνονται οι επαφές της ελληνικής κυβέρνησης με αντιπροσωπεία της παλαιστινιακής, με στόχο την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους, κάτι που πολλά ευρωπαϊκά κράτη έχουν ήδη κάνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σε συνεννόηση με την πρόεδρο της Βουλής, παίρνει πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν την πολύπαθη Παλαιστίνη σε διπλωματικό επίπεδο και όχι μόνο.

Χθες  Πέμπτη στη Βουλή αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τους Θανάση Πετράκο (Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο), Δημήτρη Βίτσα (Υπεύθυνο ΕΠΕΚΕ Εξωτερικής Πολιτικής), Τίνα Στρίκου (Συνεργάτη του Συντονιστή της ΕΠΕΚΕ Βασίλη Χατζηλάμπρου), Ευσταθία Κωτσάκη (Γραμματεία του Τμήματος Εξωτερική Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ) συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Παλαιστινιακής Κυβέρνησης αποτελούμενη από τον Πρέσβη Μαρουάν Τουμπασί, Μοχάναντ Τζαμαρ (Γραμματέα του Πρέσβη), Γασάν Σακαα (Εκτελεστική Επιτροπή PLO & ΚΕ Φαταχ), Αασεμ Σαμερ και Σεχάντε Ανταν.

Κατά την συνάντηση αυτή η αντιπροσωπεία της Παλαιστινιακής Κυβέρνησης αφού ευχαρίστησε για την συνάντηση, τόνισε ότι οι πολύ καλές παραδοσιακές σχέσεις των δυο λαών πρέπει να αναβαθμισθούν.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons