Σύγκληση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη για το κείμενο της συμφωνία

Με μοναδικό θέμα την πορεία των διαπραγματεύσεων και το κείμενο της συμφωνίας με τους θεσμούς θα συνεδριάσει την Πέμπτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Το αίτημα για τη σύγκληση της ΚΟ ήταν ομόφωνο, δήλωσε στο Mega ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Φίλης, σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι είχε ξεκινήσει συλλογή υπογραφών με αίτημα την έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟ.

Ως προς την πορεία των διαπραγματεύσεων και τις υποχωρήσεις στις οποίες προτίθεται να προβεί η Αθήνα, ο κ. Φίλης επανέλαβε ότι «κόκκινες γραμμές» για την κυβέρνηση εξακολουθούν να αποτελούν η προστασία των συντάξεων, το χαμηλό πρωτογενές πλεόνασμα, η αναδιάρθρωση του χρέους, τα εργασιακά και τα μέτρα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης. Σημείωσε, όμως, ότι ουδέποτε θεωρείτο «κόκκινη γραμμή» το θέμα του ΦΠΑ.

Η συνεδρίαση της ΚΟ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι η κυβέρνηση θα έχει στα χέρια της, όπως όλα δείχνουν, την πρόταση των θεσμών επί του κειμένου συμφωνίας. Κατ' αυτή την έννοια, στη συνεδρίαση θα διαφανεί η στάση που θα τηρήσει η ΚΟ απέναντι στα αιτήματα των δανειστών.

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons