Ραχήλ Μακρή: Διαφωνώ με την ελληνική πρόταση, δεν θα την ψηφίσω

Την διαφωνία της με το περιεχόμενο της ελληνικής πρότασης σε μια σειρά από μέτρα εξέφρασε η Ραχήλ Μακρή σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στα «Παραπολιτικά».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως η αύξηση του ΦΠΑ την βρίσκει κάθετα αντίθετη αφού όπως ανέφερε μπορεί να πρόκειται για μία μικρή αύξηση ωστόσο οι πολίτες έχουν χάσει πια την αγοραστική τους δύναμη.

Μάλιστα, η Ραχήλ Μακρή σχολιάζοντας την μεγάλη εκροή καταθέσεων των τελευταίων μηνών ανέφερε πως η ίδια έχει ενημερωθεί από τραπεζικά στελέχη πως έχει δοθεί σιωπηρά η δυνατότητα σε μεγαλοκαταθέτες να βγάζουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό με κάποια προμήθεια.

Ακόμη εξέφρασε τη διαφωνία της με τις ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών και τέλος δεν δίστασε να επιτεθεί στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη λέγοντας ότι μένει κατάπληκτη με το μένος της ηγεσίας του υπουργείου αλλά και με την προσπάθεια για υποβάθμιση του θεσμικού ρόλου της Προέδρου της Βουλής.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons