ΟΗΕ: Εξαπλάσιος ο αριθμός των μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα σεσχέση με πέρυσι

Πάνω από 42.000 άτομα, στην πλειοψηφία τους πρόσφυγες, έχουν φτάσει στη χώρα μέσα στο πρώτο πεντάμηνο του 2015

Ο αριθμός των μεταναστών που φτάνουν στα νησιά της Ελλάδας είναι έξι φορές μεγαλύτερος από την περσινή χρονιά, αυξάνοντας την πίεση στις υπηρεσίες της χρεωμένης χώρας, επισήμανε ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, πάνω από 42.000 άτομα, στην πλειοψηφία τους πρόσφυγες, έχουν φτάσει στη χώρα μέσα στο πρώτο πεντάμηνο του 2015 ενώ αποτελούν μέρος ενός ολοένα και αυξανόμενου κύματος που ρισκάρει το επικίνδυνο ταξίδι από τη Βόρεια Αφρική στην Ευρώπη.
«Οι αριθμοί έχουν αυξηθεί δραματικά, ιδίως στην Ελλάδα όπου ο καθημερινός μέσος όρος αφίξεων είναι 600 άτομα την ημέρα. Όσο για το μέλλον, περιμένουμε αυτός ο ρυθμός να διατηρηθεί αν όχι και να αυξηθεί», είπε στους δημοσιογράφους η εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες την Παρασκευή, επισημαίνοντας ότι η μεσογειακή χώρα δεν έχει τους πόρους που απαιτούνται για την αντιμετώπιση αυτής της ανθρωπιστικής κρίσης.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons