Ένα σχόλιο στο «αν χρεοκοπήσουμε, οι γυναίκες θα γίνουν ή παραδουλεύτρες ή εκδιδόμενες» του Αδωνι

Τρεις επισημάνσεις:

1. Προφανώς οι άντρες, ως ισχυρό φύλο, θα έχουν άλλο ρόλο. Αναμένουμε από τον κ. Γεωργιάδη να τον οραματιστεί και να μας τον υποδείξει.

2. Κρίνοντας από τη δική του στάση, ο βουλευτής της ΝΔ ξεχνά ότι η αξιοπρέπεια ενός (η μίας) πολίτη δεν εξαρτάται από την οικονομική κατάσταση της χώρας στην οποία ανήκει. Το αν θα καταλήξεις στη ζωή σου με το κεφάλι ψηλά ή σκυμμένο στα γόνατα δεν βρίσκεται σε αναλογία με το πορτοφόλι το δικό σου ή της χώρας σου, στον 21ο αιώνα και ύστερα από πολλούς κοινωνικούς αγώνες που άνθρωποι σαν τον Αδωνη αγνοούν.

3. «Παραδουλεύτρα» λέγεται η γυναίκα που καθαρίζει, μόνο μεταξύ κάποιων χαμηλού ήθους κυριών της υψηλής κοινωνίας που ευχαρίστως θα προσλάμβαναν και δούλες, αν δεν είχε καταργηθεί η δουλεία. Η χρήση της λέξης «παραδουλεύτρα» στις μέρες μας δεν χαρακτηρίζει τη γυναίκα στην οποία αποδίδεται αλλά τον άνθρωπο που την εκφέρει. Και, στην προκειμένη περίπτωση, είναι σε πλήρη αρμονία με την πολιτική ηθική του συγκεκριμένου βουλευτή.

Ν.Μ.

Πηγή: altsantiri.grπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons