Χαμός στη δίκη Τσοχατζόπουλου: Ο «τσιγκούνης» Ζήγρας, το χαστούκι της Βίκυς Σταμάτη σε Φιλιππινέζα και τα άπλυτα που βγήκαν στη φόρα...

Αμφιβολίες για την αξιοπιστία του Νίκου Ζήγρα εξέφρασε στην κατάθεσή της, στη δευτεροβάθμια δίκη για τις παράνομες αμοιβές από εξοπλιστικά προγράμματα του Άκη Τσοχατζόπουλου, η πρώην σύζυγος του εξαδέλφου του πρώην υπουργού, Σόνια Λεοντοπούλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ημερησίας, η μάρτυρας μίλησε για τον γάμο της με τον κατηγορούμενο Νίκο Ζήγρα, ο οποίος σήμερα δεν παραβρέθηκε στο Πενταλές Εφετείο Κακουργημάτων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η περίοδος αυτή είναι η πιο μελανή της ζωής μου. Δεν θέλω να θυμάμαι τίποτα. Όπως οι Γερμανοί με τον Χίτλερ είχαν το στίγμα και το κουβαλούσαν, έτσι και εγώ κυκλοφορούσα στη Θεσσαλονίκη και έλεγαν για εμένα ποιος ξέρει τι έχει πάρει και αυτή... Ευτυχώς έγινε η πρώτη δίκη και απελευθερώθηκα».

Η κ. Λεοντοπούλου υποστήριξε στο δικαστήριο ότι διατηρεί πολλές αμφιβολίες για την αξιοπιστία του πρώην συζύγου της, αναφερόμενη στη δική της εμπειρία από την κοινή ζωή τους: «Ζούσα μέσα σε ένα ψέμα. Όταν σε μένα, που του συμπαραστάθηκα τόσο πολύ στο θέμα της υγείας του, δεν είπε την αλήθεια, έχω πολλές αμφιβολίες για τα όσα είπε μετά. Δεν ξέρω αν είναι γενικώς ψεύτης, εμένα προσωπικά, πάντως, μου έλεγε πολλά ψέματα» σημείωσε.

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, δεν θα μπορούσε κανείς εύκολα να φανταστεί πως ο πρώην σύζυγός της διακινούσε εκατομμύρια: «Είχε μία τσιγκουνιά. Φανταστείτε ότι για έξι μήνες, όταν παντρευτήκαμε, δεν είχαμε κουρτίνες και μαχαιροπήρουνα και αναγκάστηκα να τα αγοράσω εγώ, με δικά μου χρήματα» ανέφερε και τόνισε πως απογοητεύτηκε όταν έμαθε από τον εισαγγελέα πως ο Νίκος Ζήγρας διακινούσε τεράστια χρηματικά ποσά. «Αισθάνθηκα ότι ζούσα ένα ψέμα» επισήμανε. «Εγώ από τον Ζήγρα γνώρισα οκτώ ανθρώπους. Και οι οκτώ είναι είτε στη φυλακή, είτε κατηγορούμενοι. Μόνο εγώ είμαι έξω» πρόσθεσε.

Η πρώην σύζυγος του Νίκου Ζήγρα εξέφρασε θετική γνώμη τόσο για την κόρη του πρώην υπουργού, Αρετή Τσοχατζοπούλου, λέγοντας πως είναι αξιόλογος, καλλιεργημένος άνθρωπος, όσο και για την πρώην σύζυγο του βασικού κατηγορούμενου. Όπως ανέφερε η κ. Λεοντοπούλου, η Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου ήταν πολύ αγαπητή: «Η συμπεριφορά της δεν μου έδωσε την αίσθηση ότι γνώριζε» είπε χαρακτηριστικά.

Για τη σύζυγο του πρώην υπουργού, η μάρτυρας σημείωσε πως «ζούσε μία πολυτελέστατη ζωή, είχαν συναντηθεί επτά φορές και είχε αρνηθεί τέσσερις προσκλήσεις της κ. Σταμάτη» για να συμπληρώσει: «Δεν είμαι αυτού του στυλ άνθρωπος». Μάλιστα, αναφέρθηκε σε διάφορα περιστατικά από την επαφή της με τη Βίκυ Σταμάτη, τα οποία τής είχαν κάνει αρνητική εντύπωση. Όπως υποστήριξε, είχε φιλοξενήσει στο σπίτι της μία γυναίκα από τις Φιλιππίνες που εργαζόταν στο σπίτι του Άκη Τσοζατζόπουλου, όταν η κ. Σταμάτη την είχε χαστουκίσει και της είχε κρύψει το διαβατήριό της.

Οι ισχυρισμοί της μάρτυρα προκάλεσαν την έκρηξη της κ. Σταμάτη, που της επιτέθηκε φραστικά επικαλούμενη προσωπικά και οικογενειακά δεδομένα της κ. Λεοντοπούλου, η οποία τής απάντησε με έκδηλη οργή: «Πρέπει να ντρέπεσαι. Θέλω να σε φτύσω... Είσαι απαράδεκτη».

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons