«Μαζί με τους Έλληνες»: Μεγάλη διαδήλωση αλληλεγγύης στις Βρυξέλλες

Συντάκτης: 

Χιλιάδες άτομα συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο των Βρυξελλών για να δείξουν την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους στην Ελλάδα.

Συνδικάτα και διαδηλωτές υπέρ της Ελλάδας τις Βρυξέλλες
Από την κινητοποίηση χιλιάδων διαδηλωτών στις Βρυξέλλες το απόγευμα της Κυριακής | 

Οι συμμετέχοντες υπολογίζεται ότι είναι περίπου 5.000 και η κινητοποίηση αποτελεί την μεγαλύτερη διαδήλωση στήριξης στην Ελλάδα από το 2012.

Οι συγκεντρωθέντες με ελληνικές σημαίες στα χέρια φωνάζουν συνθήματα αλληλεγγύης στην Ελλάδα και κατά της λιτότητας όπως «Όλοι ενωμένοι υπέρ του ελληνικού λαού, όλοι κατά της λιτότητας».

 

Συνδικάτα και διαδηλωτές υπέρ της Ελλάδας τις Βρυξέλλες
Από την κινητοποίηση χιλιάδων διαδηλωτών στις Βρυξέλλες το απόγευμα της Κυριακής | 
Χιλιάδες διαδηλωτές από νωρίς το απόγευμα στις Βρυξέλλες
Από την κινητοποίηση χιλιάδων διαδηλωτών στις Βρυξέλλες το απόγευμα της Κυριακής | 

Προσκλητήριο στη διαδήλωση απηύθυναν τα μεγαλύτερα συνδικάτα και κόμματα απ’ όλο το φάσμα της Αριστεράς και της Οικολογίας ενώ συμμετέχουν αντιπροσωπείες απ’ όλα τα κόμματα της ευρωομάδας της Αριστεράς και των Πρασίνων καθώς και εκλεγμένοι σε τοπικό επίπεδο από τα βελγικά κόμματα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons