Μαχαίρι έβγαλε αστυνομικός σε νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ που κρέμασαν στον Λευκό Πύργο, πανό για το ΟΧΙ

Σύμφωνα με το alterthess.gr, όπως καταγγέλλεται άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ έβγαλε μαχαίρι μέσα στο πλήθος και έκοψε το σχοινί του πανό, με κίνδυνο να τραυματιστεί σοβαρά κάποιος.

Η ομάδα ΔΙΑΣ που πραγματοποίησε την επέμβαση δεν έφερε διακριτικά, ενώ τα μέλη της Νεολαίας ζητούσαν από τον επικεφαλής τα στοιχεία του αστυνομικού που έβγαλε μαχαίρι.

Το σύνθημα που έγραφε το μεγάλο πανό:  "Όχι στη λιτότητα-Λαοί της Ευρώπης ξεσηκωθείτε-Όχι στον φόβο".

Υπενθυμίζεται ότι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει εκδώσει απαγόρευση των συγκεντρώσεων στην πόλη, για σήμερα Σάββατο, με αφορμή την προγραμματισμένη για τις 19.00 εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, αρχικά στο Αγ. του Μ. Αλεξάνδρου, και εν τέλει στα γραφεία της στην περιοχή των δικαστηρίων.

Αντιφασιστική συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 16.00 το μεσημέρι στο Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου. 

Αυτός φέρεται να είναι ο άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ που έβγαλε μαχαίρι μέσα στο πλήθος, με κίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος διαδηλωτής.

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons