Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες στους Γαργαλιάνους

Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να σβήσουν την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 2 μετά το μεσημέρι στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας και καίει δασική έκταση με πουρνάρια.

Η πυρκαγιά για την ώρα δεν απειλεί χωριά ή κατοικημένες περιοχές, ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή δεν μπορεί να ελεγχθεί εύκολα
Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας και καίει δασική έκταση με πουρνάρια. Δεκατέσσερα Πυροσβεστικά οχήματα, 28 πυροσβέστες και ένα ελικόπτερο τύπου Erickson επιχειρούν στην περιοχή.

Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στον σκουπιδότοπο των Γαργαλιάνων, στην θέση Αμμος και λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή πήρε γρήγορα διαστάσεις, ξέφυγε από την χωματερή και καίει δασική έκταση με πουρνάρια, μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons