Αφαιρούν τα "λουκέτα της αγάπης" - Θα έριχναν την γέφυρα του Παρισιού

Λίγες μέρες αφαιρέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες  λουκέτα της αγάπης» από την περίφημη γέφυρα του Σηκουάνα Πον ντεζ Αρ καθώς πέρυσι είχε λυγίσει ένα κομμάτι της κάτω από το βάρος τους. 

Αντιδρούν οι τουρίστες - Το κενό που θα προκύψει βγάζοντας όλες τις κλειδαριές θα καλυφθεί από έργα καλλιτεχνών και εν συνεχεία θα αντικατασταθεί από βιτρό.

Τα λουκέτα ζύγιζαν 45 τόνους

Τα ζευγάρια κλειδώνουν το λουκέτο και εν συνεχεία πετούν το κλειδί στο ποτάμι, όμως μετά το περιστατικό που σημειώθηκε πέρυσι, με ένα μέρος του κιγκλιδώματος να καταρρέει υπό το βάρος του μετάλλου -ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν άνθρωποι- οι δημοτικές αρχές του Παρισιού αποφάσισαν να λάβουν δραστικά μέτρα. 

Επικαλούμενος την ασφάλεια των πολιτών, ο Μπρουνό Ζουλιάρ, αντιδήμαρχος του Παρισιού, ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα αφαιρεθούν συνολικά ένα εκατομμύρια λουκέτα, το βάρος των οποίων αγγίζει τους 45 τόνους. πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons