"Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας": Συγκέντρωση ΤΩΡΑ στο Σύνταγμα

Διαδικτυακό κάλεσμα μέσω Facebook για συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας το βράδυ της Τετάρτης, μία ημέρα πριν το κρίσιμο Eurogroup.

Με σύνθημα «Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται - Οι ζωές μας δεν ανήκουν στους δανειστές» γίνεται κάλεσμα από το Facebook προς τους Έλληνες πολίτες να διαδηλκώσουν μία μέρα πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup

Συγκεντρώση στο Σύνταγμα

Ολόκληρο το κείμενο:

Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας

Γκρεμίζουμε τη λιτότητα

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι οι διαπραγματεύσεις με τους «εταίρους» έχουν φτάσει στο απροχώρητο. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταργήσει το δημοκρατικό δικαίωμα ενός λαού, ολόκληρης της κοινωνίας να αποφασίζει για το μέλλον του. Δεν έχουν δικαίωμα οι «δανειστές» να προσβάλουν την αξιοπρέπειά μας και να προσπαθούν να ακυρώσουν τη λαϊκή εντολή για τερματισμό της λιτότητας.

Ήδη η ελληνική κυβέρνηση έχει κάνει πολλές υποχωρήσεις στην προσπάθεια να αποφύγει τις απειλές και τους εκβιασμούς, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα βήματα πίσω. Η κυβέρνηση δεν έχει άλλο δρόμο από το να μην αποδεχθεί την όποια συμφωνία, αλλά να δώσει λύση με βάση τη λαϊκή εντολή που έχει λάβει.

Ασφαλώς, δεν πρόκειται για εύκολη απόφαση, ωστόσο είναι η μόνη που ανταποκρίνεται στο αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και, κυρίως, η μόνη που υπερασπίζεται τις ανάγκες και την αξιοπρέπεια της ελληνικής κοινωνίας.

Πέντε χρόνια ήταν αρκετά για να αποδείξει σε όλους, ότι το πείραμα απέτυχε. Η άγρια λιτότητα γεννάει ύφεση και η ύφεση μεγαλύτερα ελλείμματα και χρέος. Πέντε χρόνια ήταν αρκετά, το πειραματόζωο πλήρωσε ακριβά την κρίση. Πέντε χρόνια ήταν αρκετά, τα μνημόνια ήταν ένα καθεστώς που δεν παρήγαγε οικονομικά αποτελέσματα, αλλά προσωπικά και κοινωνικά δράματα.

Δεν αντέχουμε μισθούς και συντάξεις 300 ευρώ, σπίτια χωρίς θέρμανση, τους γονείς μας χωρίς φάρμακα, τα παιδιά μας νηστικά στα σχολεία, για να πληρώνεται χωρίς τέλος ένα χρέος που δεν δημιουργήσαμε εμείς. Οι δανειστές δεν ζητάνε μόνο αυτά, αλλά πολλά περισσότερα με στόχο να εγκλωβίσουν την οικονομία σε ασφυξία και την κοινωνία σε αδιέξοδα.

Κάθε βήμα πίσω στις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών, σημαίνει πολλά βήματα πίσω στη δημοκρατία. Όποιος αμφισβητεί το δικαίωμα ενός λαού να επιλέγει δημοκρατικά, σύντομα το κακό χτυπάει και την πόρτα του, δεν πρέπει να ξαναζήσουμε μια Ευρώπη του μίσους και της καταστροφής. Ο ελληνικός λαός για να τα καταφέρει, έχει ανάγκη την υποστήριξη και την αλληλεγγύη των ευρωπαϊκών λαών. Τα συμφέροντά μας είναι κοινά απέναντι στα συμφέροντα της πολιτικής ελίτ και του ιερατείου του χρήματος.

Ο λαός στην Ελλάδα μίλησε και νίκησε. Θα το κάνει ξανά με κάθε τρόπο, όσες φορές κι αν χρειαστεί.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Κάλεσμα ΜΕΤΑ για τις συγκεντρώσεις που γίνονται σε όλη τη χώρα κατά των εκβιασμών των τοκογλύφων - δανειστών

Συγκεντρώσεις σε άλλες πόλεις της Ελλάδας

Θεσσαλονίκη  στις 20:00 στον Λευκό Πύργο (η συγκέντρωση στο facebook).
Πάτρα στις 19:30 στην Πλατεία Γεωργίου (η συγκέντρωση στο facebook).
Καλαμάτα στην κεντρική πλατεία της πόλης στις 19:30
Βόλος στην Παραλία του Βόλου στο Ηρώο στις 19.30
Λάρισα στην Κεντρική Πλατεία στις 19.30 (η συγκέντρωση στο facebook).
Γιάννενα Νομαρχία στις 19.30 (η συγκέντρωση στο facebook).
Κέρκυρα Πεντοφάναρο στις 19:30 http://ift.tt/1TwBtym
Ιεράπετρα στις 19:30 http://ift.tt/1dLXbxt
Ξάνθη Κεντρική Πλατεία στις 19:30 http://ift.tt/1TwBvWQ
Χανιά Πλατεία Αγοράς στις 19:30 http://ift.tt/1dLX9FK
Τρίπολη Πλατεία Αγίου Βασιλείου στις 19:30 http://ift.tt/1TwBtyr
Καβάλα Πλατεία Καπνεργάτη στις 19:30 http://ift.tt/1dLX9FM
Μυτιλήνη Πλατεία Σαπφούς στις 19:30 http://ift.tt/1TwBtOG
Καστοριά Αντιπεριφέρεια στις 19:30
Καρδίτσα στην κεντρική πλατεία στις 19:30
Πάτμος στην πλατεία της Σκάλας στις 20:00
Αλεξανδρούπολη μπροστά στο Δημαρχείο στις 20:00
Φλώρινα στις 7.30 μ.μ.
Κοζάνη, στην κεντρική πλατεία, επίσης στις 7.30 μ.μ.
Πτολεμαϊδα, Κεντρική πλατεία, 7.30 μ.μ.
Δράμα, Πλατεία Ελευθερίας
Πρέβεζα, Λαϊκή Αγορά
Άρτα, Πλ. Αγίου Δημητρίου
Κεφαλλονιά, Πλατεία Καμπάνας
Ηράκλειο, Πλατεία Λιοντάρια
Ρέθυμνο, Δημαρχείο
Σπάρτη στην κεντρική πλατεία Σπάρτης στις 19.30



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons