Η Σερβία εισάγει το κουβανικό εμβόλιο κατά του καρκίνου του πνεύμονα!

Λέγεται Cimavax EGF και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2011. Είναι εμβόλιο που όπως υποστηρίζει η χώρα που το παράγει, η Κούβα, προστατεύει τους πνεύμονες από τη θανατηφόρα ασθένεια του καρκίνου.

Το κουβανέζικο εμβόλιο θα αρχίσει να διατίθεται στη Σερβία.

Όπως αναφέρει η η εφημερίδα «Βέτσερνιε Νόβοστι» πράγμα που το επιβεβαίωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας, η επιτροπή του υπουργείου αφού πισκέφτηκε την Κούβα, ολοκλήρωσε πριν από δύο ημέρες τις συνομιλίες με το Κέντρο Μοριακής Ανοσολογίας (CIMAB) στην Αβάνα και συμφωνήθηκε, οι πρώτες ποσότητες του εμβολίου να φτάσουν μέχρι τον Αύγουστο.

Ποιο είναι όμως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Υπουργείο Υγείας;

Η αδιαφορία των φαρμακευτικών εταιρειών για την εισαγωγή του συγκεκριμένου εμβολίου, με δεδομένο ότι διατίθεται σε πολύ χαμηλή τιμή από την Κούβα και το περιθώριο κέρδους είναι μικρό.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons