Οι Ράδιο Αρβύλα ,οι εκπρόσωποι της μεταπολιτευτικής Ελλάδας

Αρθρογράφος: 
Θάνος Ν.Νασόπουλος

Και εδώ σε αυτό το βίντεο , ο Αντώνης ο Κανάκης με τον Γιάννη τον Σερβετά , (λείπουν οι δύο γλάστρες) το εμετικό δίδυμο των αυλικών του Μπόμπολα , που παρουσιάζουν την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα ,την επίσημη εκπομπή του νεοφιλελεύθερου μαλάκα , μας λένε τα εξής;

1. Όλοι οι Έλληνες έχουν πόρσε και καγιέν

2. Όλοι οι Έλληνες έχουν πανάκριβα γκάτζετς

3. Όλοι οι Έλληνες είναι απατεώνες που δημιούργησε η μεταπολιτευτική δολοπλόκα  Ελλάδα για να τρώει τα λεφτά των ξένων εταίρων

4. Η ανθρωπιστική κρίση ,με την οποία κάνουν και χιούμορ (φυσικά και θα κάνουν , μαλάκες είναι το είπαμε και προηγουμένως ) είναι ένα πανούργο σχέδιο των Ελλήνων για να δανειστούν περισσότερα λεφτά.

Ο Αντώνης ο Κανάκης γέννημα θρέμμα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας , που αμείβεται χιλιάδες ευρώ για τις τηλεοπτικές του εκπομπές και που το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων αυτών προέρχεται από δάνεια που έδιναν στον Μπόμπολα οι φίλοι του οι τραπεζίτες και του τα έσβηναν αργότερα οι φίλοι του οι πολιτικοί και την τρύπα κάλυπταν με δανεισμό ο οποίος εξυπηρετείται με τους δικούς μας κομμένους μισθούς και συντάξεις σου λέει λοιπόν να ζεις με αυτά που παράγεις και να σταματήσεις επιτέλους να διαπραγματεύεσαι ακόμα και την αξιοπρέπεια σου.

Ο Αντώνης ο Κανάκης που παράγει μαλακία σε τεράστιες ποσότητες και αμείβεται πλουσιοπάροχα ,λέει στον Γιάννη τον οικοδόμο ,στον Αντρέα τον περιπτερά ,στον Μήτσο τον ταξιτζή ,στην Ελένη τη δασκάλα ,στην Αθηνά την άνεργη ,στον Φάνη που είναι 23 ετών και ο πατέρας του αυτοκτόνησε πέρυσι ότι  η Ζήμενς ,οι Ολυμπιακοί Αγώνες ,το πολιτικό κατεστημένο , η ελληνική ολιγαρχία και το τραπεζικό όργιο διαπλοκής είναι το ίδιο με όλους τους. Φάγανε τα ίδια λεφτά ,κατέστρεψαν από κοινού την Ελλάδα .

Κάπου σε μια γωνία δικαιώνεται ο Πάγκαλος για το αλησμόνητο όλοι μαζί τα φάγαμε , ξεπλένεται ο Τσουκάτος για τις βαλίτσες με τα εκατομμύρια που πήγαινε στα γραφεία του Πασόκ ,ελπίζει ο Άκης στην αποφυλάκιση του αφού έχοντας το ίδιο μερίδιο ευθύνης με όλους μας είτε θα φυλακιστούμε όλοι είτε κανένας και όλοι οι υπόλοιποι αποθεώνουμε τον πνευματισμό και την πολιτική λογική του Αντώνη Κανάκη.

Και καλά κάνουμε ,τα λέει άλλωστε σωστά. Αυτή η χώρα δεν παράγει σχεδόν τίποτα και είναι γεμάτη απατεώνες . Ξέχασε όμως να αναφέρει ,στην βιασύνη του να εξομοιώσει τον Γιάννη τον οικοδόμο με την Γιάννα των Ολυμπιακών , ότι αυτή η χώρα έχει τεράστια παραγωγή νεοφιλελεύθερης αισχρότητας και μαλακίας. Την παράγουν καθημερινά οι απατεώνες ,για τους οποίους δουλεύει .

Και να πάρει ο διάολος , καλά κάνουν , όσο υπάρχουν Έλληνες που την καταναλώνουν καλά κάνουν ...

Υ.Γ Όπως είχε πει και μια Αμερικανίδα συγγραφέας άλλωστε, αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία πρέπει να περνούν πολύ από τον χρόνο τους γελώντας μαζί μας. 

Αναδημοσίευση από το postin.gr



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons