Δελτίο τύπου Ιατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας

Καρπενήσι 04/06/2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Ιατρικός Σύλλογος Ευρυτανίας, ενώνει τη φωνή του με τους γιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου της Ευβοίας και με όλους τους γιατρούς ΕΣΥ και ΚΥ της χώρας για ασφαλή - αξιοπρεπή εφημέρευση και αποπληρωμή των εφημεριών.

Οι γιατροί του Κ.Υ Φραγκίστας, όπως και των περισσοτέρων Κ.Υ της χώρας παραμένουν απλήρωτοι όσον αφορά τις εφημερίες του 2015. Οι εφημερίες τρέχουν, αλλά ούτε ο χρόνος, ούτε ο τρόπος της αποπληρωμής είναι ορατός.

Στο Νοσοκομείο Καρπενησίου δεν έχουν πληρωθεί ακόμα οι εφημερίες του 2015 και έχουν γίνει περικοπές στα εντάλματα για δεδουλευμένες εφημερίες, 

Η από χρόνια μεθοδευμένη υποβάθμιση της υγείας, συμπληρώνεται με ανασφαλή προγράμματα εφημεριών, περικοπές και απλήρωτες εφημερίες.

Με τη Φωνή του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου υπερασπιζόμαστε την προσωπική και οικογενειακή μας αξιοπρέπεια και επιβίωση. 
Ο Αντιπρόεδρος του ΙΣΕ 

Τελλής Νικόλαος


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons