Βανδάλισαν ξανά το μνημείο του Παύλου Φύσσα

Φασίστες βανδάλισαν για δεύτερη φορά το μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, ο οποίος δολοφονήθηκε από στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

Οι νεοναζί χάραξαν αγκυλωτούς σταυρούς στο πίσω μέρος. Συνεργεία του δήμου έσπευσαν το πρωί στο σημείο και το καθάρισαν. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το μνημείο του Παύλου Φύσσα μπαίνει στο στόχαστρο νεοναζί. Το ίδιο είχε συμβεί και τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν οι δράστες είχαν χαράξει και πάλι αγκυλωτούς σταυρούς και έγραψαν με κόκκινο σπρέι φασιστικά συνθήματα. Την ευθύνη για το συγκεκριμένο περιστατικό είχε αναλάβει το τμήμα της νεοναζιστικής οργάνωσης «Combat 18» στην Ελλάδα, με κείμενο μίσους που είχαν δημοσιεύσει σε ιστοσελίδα. πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons