Η τελευταία μας συνάντηση με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς (Βίντεο)

Η παρακαταθήκη του Ρόμπιν Γουίλιαμς μάς κάνει, σχεδόν ένα χρόνο μετά το θάνατό του, να μιλάμε ακόμα για νέες ερμηνείες του, για διαστάσεις του ταλέντου του που εξακολουθούν να διευρύνονται, για δουλειές του που περιμένουμε να δούμε και μας εκπλήσσουν υπέροχα κάθε λίγους μήνες. Το τρέιλερ της τελευταίας δραματικής ταινίας όπου ο Ρόμπιν Γουίλιαμς πρωταγωνίστησε, του «Boulevard», είναι εδώ και, κατά τις αμερικανικές κριτικές, κρύβει μέσα του έναν από τους ωραιότερους ρόλους του.

Το «Boulevard» του Ντίτο Μοντίλ («A Guide to Recognizing Your Saints»), έκανε την πρεμιέρα του τον Απρίλιο του 2014 στο Φεστιβάλ της Τραϊμπέκα. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς υποδύεται τον Νόλαν Μακ, έναν άντρα που δουλεύει στην ίδια τράπεζα για 26 χρόνια, όταν η συνάντησή του με έναν gay νεαρό hustler θα τον κάνει να αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία του, να επανεξετάσει το γάμο του και τη σεξουαλική του ταυτότητα. Το «Boulevard» βγαίνει τον Ιούλιο στις αμερικάνικες αίθουσες (εξ ου και το τρέιλερ) και παραμένει άγνωστο αν θα βγει ποτέ στις ελληνικές. Αυτή δεν είναι η τελευταία μας συνάντηση με τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, μια και θ' ακούσουμε, πιθανότατα απολαυστικά, τη φωνή του στο «Absolutely Anything» του Monty Python Τέρι Τζόουνς που θα είναι έτοιμο τον ερχόμενο Μάιο. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Boulevard».



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons