Νέα μείωση στο πλαφόν φαρμάκων! Τι ανακοίνωσε ο Υπ.Υγείας για τη συνταγογράφηση

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
HEALTH REPORT.GR
Νέο μειωμένο πλαφόν στη συνταγογράφηση φαρμάκων θα έχουν στη διάθεσή τους απο σήμερα Πέμπτη οι γιατροί όλης της χώρας όπως ανακοίνωσε ο υπουργός υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Στο πλαίσιο του ελέγχου της φαρμακευτικής δαπάνης που έχει ξεφύγει τους τελευταίους μήνες, ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τυπου πως μειώνονται περαιτέρω τα όρια της συνταγογράφησης για τους γιατρούς εξαιτίας της υπερσυνταγογράφησης που παρατηρήθηκε τους τελευταίους μήνες.
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας το νέο όριο θα ενταχθεί ήδη απο την Πέμπτη 5 Ιουνίου στο σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης της ΗΔΙΚΑ ενώ σήμερα αναμένεται να εκδοθεί και το ΦΕΚ.
Κατά τον υπουργό υγείας δεν αλλάζει κάτι για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ καθότι θα μπορούν κανονικά να παίρνουν τα φάρμακά τους με την αποζημίωση του οργανισμού.
Ωστόσο οι γιατροί θα πρέπει να είναι περιορισμένοι καθότι με κάθε υπέρβαση θα πέφτει ο γνωστός «κόφτης»!


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons