Δημόσιο: Νέο μοντέλο αξιολόγησης

Αξιολόγηση «360 μοιρών» από προϊσταμένους, υφισταμένους αλλά και την κοινωνία καθώς και τη διαδικασία επιλογής προϊσταμένων όπου οι υφιστάμενοι θα μπορούν να καθορίζουν την τελική βαθμολογία των υποψηφίων, περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης που παρουσιάζει σήμερα το «Εθνος».

Ανάμεσα στα κριτήρια είναι η γνώση του αντικειμένου και η εμπειρία, οι υπηρεσιακές σχέσης και οι σχέσεις με τους πολίτες, αλλά και η αποτελεσματικότητα η οποία έχει κυρίως να κάνει με την επίτευξη των στόχων.

Οπι υποψήφιοι για αναβάθμιση θα κρίνονται από τους προϊσταμένους και θα λαμβάνουν βαθμολογία στην κλίμακα από το 1 ως το 10.
Οι τρεις καλύτεροι θα τίθενται στην κρίση των συναδέλφων του τμήματος οι οποίοι θα ψηφίσουν και στη μυστική ψηφοφορία θα δίνουν απάντηση εάν η αξιολόγηση των προϊσταμένων ήταν δίκαιη η άδικη.
Σε περίπτωση αποδοκιμασίας αυτή λαμβάνεται υπόψη στην επόμενη περίοδο αξιολόγησης.

Τα μόρια για την επιλογή προϊσταμένων:

Δεύτερος τίτλος σπουδών 40
Μεταπτυχιακό 80
Διδακτορικό 200
Απόφοιτος ΕΣΔΔΑ 140
Επιμόρφωση ΕΣΔΔΑ μισό μόριο για κάθε μέρα με ανώτατο όριο τα 20 μόρια
Άριστη γνώση ξένης γλώσσας Ε.Ε. 35
Πολύ καλή γνώση 25
Άριστη γνώση δεύτερης γλώσσας Ε.Ε. 25
Πολύ καλή γνώση 15
Άριστη γνώση γλώσσας εκτός Ε.Ε. 10
Πολύ καλή γνώση 5

Εργασιακή εμπειρία 15 μόρια ανά έτος με ανώτατο όριο τα 450 μόρια
2 μόρια για κάθε μήνα στη θέση Γενικού Διευθυντή με ανώτατο όριο τα 150
1 μόριο για κάθε μήνα σε θέση διευθυντή με ανώτατο όριο τα 200 μόρια
0,5 μόριο για κάθε μήνα σε θέση τμηματάρχη με ανώτατο όριο τα 100
Συνέντευξη 200 μόρια ανά θεματική ενότητα με ανώτατο όριο τα 400

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons