Μ-Λ ΚΚΕ: Σήμερα η Κεντρική πολιτική εκδήλωση για τον Ισαάκ Ιορδανίδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Μ-Λ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ του σ. Ισαάκ Ιορδανίδη στο λαϊκό, αριστερό και κομμουνιστικό μαρξιστικό - λενινιστικό κίνημα

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 Ιούνη, 7 μ.μ. ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ

(Κλεισθένους 15, 7ος όροφος , πίσω από το Δημαρχείο Αθηνών)

Το Μ-Λ ΚΚΕ αποφάσισε να πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση για να τιμήσει το ιδεολογικό και πολιτικό έργο του σ. Ισαάκ Ιορδανίδη, την προσφορά του στο λαϊκό, αριστερό και κομμουνιστικό κίνημα, τον πρωτοπόρο και αποφασιστικό του ρόλο στη θεμελίωση του μαρξιστικού - λενινιστικού  κινήματος της Ελλάδας.

Η εκδήλωση αυτή θα γίνει την Παρασκευή, 5 Ιούνη, 7 μ.μ. στην Αίθουσα της Πανηπειρωτικής, (Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πίσω από το Δημαρχείο Αθηνών).
Το Μ-Λ ΚΚΕ απευθύνει αγωνιστικό κάλεσμα σε όλους τους συντρόφους και συναγωνιστές  του Κόμματος και της Νεολαίας, σε όλους τους αγωνιστές του μαρξιστικού - λενινιστικού κινήματος να τιμήσουν με την παρουσία τους τους αδιάκοπους αγώνες των επαναστατών για την ανασυγκρότηση του κομμουνιστικού κινήματος της Ελλάδας  που ενσάρκωσε  ο σύντροφος Ισαάκ, για να τιμήσουν τις μεγάλες ιδέες της επανάστασης, του σοσιαλισμού και του κομμουνισμού που υπηρέτησε  πιστά σε όλη του τη ζωή.

Στα πλαίσια αυτά το Μ-Λ ΚΚΕ αποφάσισε να εκδοθεί βιβλίο που θα περιέχει  κείμενα και άρθρα του σ. Ισαάκ  καθώς και ένα βίντεο για τη ζωή και το έργο του, τα οποία θα παρουσιαστούν στην πολιτική εκδήλωση.

---------------------
Ο Ισαάκ Ιορδανίδης ήταν από εκείνους τους αγωνιστές που κατάφεραν, με τη διορατικότητα, την αποφασιστικότητα και την πίστη τους στα ιδανικά του κομμουνισμού, να γράψουν Ιστορία• να πρωτοστατήσουν χαράζοντας τη νέα επαναστατική κατεύθυνση, όταν οι δυνάμεις του συμβιβασμού και της συνθηκολόγησης άρχισαν να κυριαρχούν στις γραμμές του ελληνικού κομμουνιστικού κινήματος. Αυτή η πίστη στα επαναστατικά ιδεώδη, στις αστείρευτες δυνάμεις του λαού και της εργατικής τάξης ήταν που τον βοήθησε να σταθεί ακλόνητος και στις εξορίες, στη Μακρόνησο και τα ξερονήσια, όπου τον καταδίκασαν τα μετεμφυλιακά καθεστώτα και η χούντα.
Μαζί με τον Πολύδωρο Δανιηλίδη και τον Γιάννη Χοτζέα, μέσα από την έκδοση της «Αναγέννησης» και την ίδρυση της ΟΜΛΕ, ο Ισαάκ Ιορδανίδης σηματοδότησε ένα σπουδαίο κεφάλαιο στην ιστορία του ελληνικού κομμουνιστικού κινήματος: τη γέννηση του μαρξιστικού-λενινιστικού κινήματος στη χώρα μας, ως κομμάτι μιας συνολικής επαναστατικής προσπάθειας σε παγκόσμια κλίμακα. Μια προσπάθεια που συσπείρωσε τους χιλιάδες κομμουνιστές που όρθωσαν το ανάστημά τους ενάντια στη ρεβιζιονιστική στροφή, εκείνους που υπερασπίστηκαν την ιστορία και την προσφορά του κομμουνιστικού κινήματος και του σοσιαλισμού.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons