ΜΑΤ και χρυσαυγήτες μαζί σε αιματηρή επίθεση σε πορεία στα ΕΛΠΕ

ΜΑΤ και χρυσαυγήτες μαζί σε αιματηρή επίθεση σε πορεία στα ΕΛΠΕ

Μεγάλη πορεία με μηχανες διοργανώθηκε σήμερα από τον αναρχικό χώρο με αφορμή το θανατηφόρο ατύχημα στα ΕΛΠΕ.

Η πορεία έφτασε στα διυλιστήρια Ασπροπύργου των ΕΛΠΕ και εκεί βρήκε το δρόμο κλειστό με κλούβες. Σε κοντινή απόσταση από το σημείο βρίσκονται και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο twitter δεκάδες χρυσαυγήτες μαζί με τα ΜΑΤ έριξαν στην πορεία χημικά και ξύλο, ενώ υπάρχουν πολλοί τραυματισμοι και αρκετά σπασμένα μηχανάκια.

@catmagul, @souidos

συμφωνα με την mpalothia

''

Όπως περνούσαν τα μηχανάκια μπροστά από την πύλη των ΕΛ.ΠΕ. εμφανίστηκαν φασίστες (10 ή και παραπάνω) και ξεκίνησαν να πετάνε αντικείμενα σε μηχανάκια ενώ τους απαντούσαν οι σύντροφοι που σταμάτησαν μπροστά τους. Υπήρξε συμπλοκή σώμα με σώμα με τους φασίστες που κάποιοι από αυτούς ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια και εκείνη την ώρα επιτέθηκαν τα ΜΑΤ στους συντρόφους υπερασπίζοντας τους φασίστες με πολύ ξύλο, κρότου λάμψης και χημικά. Μάλιστα γνώριζαν ότι υπήρχαν χρυσαυγίτες στην περιοχή γιατί ακούστηκε από τους ασυρμάτους τους.

Κάποιοι σύντροφοι τραυματίστηκαν ενώ ένας σύντροφος, επιβεβαιωμένα, πήγε στο νοσοκομείο χτυπημένος μάλλον από φασίστες.

Μπροστά στην συντονισμένη επίθεση ΜΑΤ και φασιστών οι σύντροφοι οπισθοχώρησαν και έμειναν 3 ή περισσότερα σταματημένα μηχανάκια πίσω, στα οποία έβγαλαν το μένος τους οι φασίστες σπάζοντας τα. Στη συνέχεια οι σύντροφοι προσπάθησαν να πάρουν τις σπασμένες μηχανές αλλά τους επιτέθηκαν πάλι τα ΜΑΤ με ξύλο και χημικά.''

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons