Ο… «Δένδιας» με μούσι και μαλλιά στα Εξάρχεια!

Μόνο ως εύστοχη θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την αφίσα που έχει τοιχοκολληθεί και υπογράφεται από την αναρχική ομάδα «Αναρχικοί για την κομμουνιστική απελευθέρωση» και η οποία εμφανίζει τον Γιάννη Πανούση με τον τίτλο «Βρε πως έγινε έτσι ο Δένδιας…».

Η οργή που έχει προκαλέσει η πολιτική του Γιάννη Πανούση στον ευρύτερο χώρο της αριστεράς και της αναρχίας μετά και τις τελευταίες ενέργειες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχει γίνει αφορμή για πολλά και αρνητικά σχόλια.    

Αξίζει να θυμηθούμε την είσοδο της αστυνομίας στο ΕΚΠΑ, τις προσαγωγές διαδηλωτών στη Θεσσαλονίκη, τις επιθέσεις στους Σκουριές καθώς και τις προσαγωγές 39 ατόμων επειδή  διαμαρτυρήθηκαν έξω από το εργοστάσιο της ΕΛΠΕ.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons