Στάθης Δρογώσης: "Αφού ο Τσίπρας στηρίζει Πανούση δεν χωράμε όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ"

Σήμερα γίναμε μάρτυρες της συνεργατικής επίθεσης χρυσαυγιτών και ΜΑΤ σε μοτοπορεία διαμαρτυρίας που έγινε στα Ελληνικά Πετρέλαια.

Τα ΜΑΤ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έριξαν στην πορεία χημικά και ξύλο ενώ πολλοί εκ των διαδηλωτών τραυματίστηκαν

Ο καλλιτέχνης και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την Ανοιχτή Πόλη, Στάθης Δρογώσης αναφέρθηκε στο γεγονός μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter. Συγκεκριμένα έκανε νήξη για τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, σημειώνοντας ότι "Δεν χωράμε όλοι σε αυτό το κόμμα"

 

Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες είχε αναφέρει πάλι μέσω του twitter πως κάποιο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ παλεύουν ενώ κάποιοι βολεύτηκαν"πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons