Επεισόδιο ανάμεσα στην Κωνσταντοπούλου και τον Κουτσούμπα

Ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ζήτησε το λόγο από την πρόεδρο της Βουλής γιατί σχολίασε λεγόμενά του σχετικά με το δημοψήφισμα και το τι θα κληθούν να ψηφίσουν οι Έλληνες την Κυριακή.  

«Απαντήσατε σε μένα αυτή την στιγμή», είπε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με την Πρόεδρο της Βουλής να απαντά: «Απάντησα και σε αυτό που είπατε εσείς».

«Να εξηγήσετε στον υπουργό σας», ανταπάντησε ο κ. Κουτσούμπας και πρόσθεσε: «Να εξηγήσετε στον υπουργό της κυβέρνησης σας, γιατί μιλάτε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης αυτή τη στιγμή».

«Αυτή τη στιγμή μιλάω ως Πρόεδρος της Βουλής επί της διαδικασίας του δημοψηφίσματος», αποκρίθηκε η κ. Κωνσταντοπούλου με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ να λέει: «Ο υπουργός Οικονομικών έξω από το Eurogroup έκανε επίσημη τοποθέτηση. Αν ο κ. Βαρουφάκης δεν ήξερε τι έλεγε όπως μας λέτε εδώ στην Ολομέλεια της Βουλής, να πάτε να εγκαλέσετε εκείνον και όχι να απαντάτε σε μένα ως εκπρόσωπος πολιτικού κόμματος. Θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ να μην το ξανακάνετε αυτό. Αν το ανέχονται άλλοι συνάδελφοι σας εδώ μέσα καλώς το ανέχονται. Πολλά σχόλια ακούμε συνεχώς. Μην το ξανακάνετε αυτό».

Η κάμερα «συνέλαβε» όπως δείχνει και το βίντεο του enikos.gr, βουλευτές της ΝΔ να χειροκροτούν τον κ. Κουτσούμπα.

 
 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons