Αλέξης Τσίπρας: "Δεν υπογράφω τον θάνατο της Ελλάδας"

Αναδημοσίευση του κεντρικού αρθρου της εφημερίας ΑΥΓΗ

Η Ιερά Συμμαχία της φράξιας Σόιμπλε και του ΔΝΤ οδηγεί σε εκτροχιασμό τις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους δανειστές και σε διχασμό την Ευρώπη, σε μια προσπάθεια να επιβάλει στους λαούς τα εκτός πραγματικότητας νεοφιλελεύθερα δόγματά της. Προσπάθειες συμβιβασμού που καταβλήθηκαν χθες από την ελληνική κυβέρνηση και μετριοπαθείς φωνές των θεσμών ή Ευρωπαίους παράγοντες υπονομεύθηκαν ανοιχτά από τον Σόιμπλε και τους γνωστούς ακολούθους του στη συνεδρίαση του Eurogroup.

Νέο Eurogroup αύριο για λύση της τελευταίας στιγμής

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η "κομπανία Σόιμπλε" αξίωσε, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με τη σκληρή γραμμή του ΔΝΤ, η ελληνική κυβέρνηση να αποδεχτεί την πέμπτη αξιολόγηση που είχε υπογράψει ο Αντ. Σαμαράς, χωρίς, παράλληλα, οι δανειστές να αναλάβουν καμιά δέσμευση για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της χώρας ή την αναδιάρθρωση του χρέους.
Τον εκβιασμό του Σόιμπλε επιχείρησε να μεταφέρει στη σύνοδο κορυφής, που ακολούθησε, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντ. Τουσκ, για να πάρει την κατάλληλη απάντηση από τον Αλ. Τσίπρα.

Τουσκ: "The game is over" ("το παιχνίδι τελείωσε").

Τσίπρας: "Η Ελλάδα έχει 1,5 εκατ. ανέργους, 3 εκατ. φτωχούς και χιλιάδες οικογένειες που ζουν χωρίς εισόδημα, μόνο με τη σύνταξη των παππούδων. Αυτό δεν είναι παιχνίδι. Μην υποτιμάτε πού μπορεί να φτάσει ένας λαός όταν αισθανθεί ταπεινωμένος".
 
* Σόιμπλε και Σία εκβιάζουν την Ευρώπη



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons