«Μη βγάλεις άχνα θα σε σφάξω...»

«Μη βγάλεις άχνα θα σε σφάξω...» είπε στην ιδιοκτήτρια περιπτέρου στη Χαλκίδα ο ένας από τους ληστές, που κρατούσε το μαχαίρι...

Ήταν λίγο πριν τις 10:00΄ χθες βράδυ και η 59χρονη ιδιοκτήτρια ήταν έξω από το περίπτερο για να τακτοποιήσει κάποια πράγματα.

Ξαφνικά από το πουθενά εμφανίστηκαν τρεις κουκουλοφόροι. «Μη βγάλεις άχνα θα σε σφάξω...», της είπε ο ένας που κρατούσε το μαχαίρι, ενώ ο άλλος πήγε κατευθείαν μέσα για το ταμείο.

Η 59χρονη ιδιοκτήτρια όμως μόλις ξεπέρασε το αρχικό σοκ και παρά την απειλή του μαχαιριού άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Οι τρεις δράστες μόλις την άκουσαν να φωνάζει τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο πρόλαβαν να πάρουν τα 870 ευρώ, που ήταν στην ταμειακή και κάποια πακέτα με τσιγάρα.

Είναι η τρίτη κατά σειρά ληστεία στην Εύβοια τις τελευταίες ημέρες και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες, που λήστεψαν τον περιπτερά με τη μητέρα του στην Ιστιαία και την 56χρονη γυναίκα στο σπίτι της στη Νέα Αρτάκη.

ΠΗΓΗ: lamiareport.grπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons