ΕΚΤΑΚΤΟ: Χαμός στα ΑΤΜ με μπουφάν και σκούφους

Με πρώτο το "Πρώτο Θέμα" και ύστερα και άλλα site όπως το iefimerida.gr, άρχισαν μετά το διάγγελμα να τρομοκρατούν τον κόσμο , ανεβάζοντας φωτογραφίες  από γεμάτα με κόσμο ΑΤΜ χρησιμοποιώντας πομπώδεις '"post apocalyptic " τίτλους όπως "Ούρες στα ΑΤΜ", "συνωστισμός στα ΑΤΜ" και άλλα

Εκεί που γελάσαμε, ήταν σε ένα από αυτού του είδους τα site που ανέβασε αντίστοιχου τύπου άρθρο με την φωτογραφία που είδατε παραπάνω. Στην φωτογραφία φαίνεται κόσμος έξω από ενα ατμ μόνο που όμως φοράει μπουφάν σκούφους και κασκόλ!!!.

Τα κοινωνικά δίκτυα σχολιάζουν με χιούμορ την κίτρινη δημοσιογραφία και την επιχείρηση τρομοκράτησης του κόσμου.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σελίδα έχει φτιαχτεί στο Facebook με τίτλο "Ψηφίζουμε ΌΧΙ στο δημοψήφισμα"

Της Αναληψεως και στο Γαλάτσι, μεγάλη η χάρη της.​

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons