Δείτε τι να βάλετε στο νερό για εξπρές αποτοξίνωση!

Το καλοκαίρι  είναι μια μοναδική εποχή αφού περιέχει  ποικιλία φρούτων και λαχανικών τα οποία συμβάλουν στην γρήγορη αποτοξίνωση του οργανισμού.
Εκτός όμως από την κατανάλωση αυτών εξίσου θαύματα κάνει το νερό το οποίο μπορεί να κάνει τον μεταβολισμό σας να τρέχει με χίλια αν προσθέστε σε αυτό και άλλα στοιχεία

Λεμόνι

Το γνωστό σε όλους λεμονόνερο  θεωρείται το νούμερο ένα αποτοξινωτικό το οποίο χαρίζει και καλή υγεία.
Απλά στύψτε μισό λεμόνι σε νερό και χαρείτε τα αποτελέσματα του.

Αγγούρι

Το αγγούρι μπορεί να αποτελεί το φυσικό σπα αλλά αν τοποθετήσετε  μερικές φέτες  αγγουριού σε ένα ποτήρι νερό, όχι μόνο θα ενυδατωθείτε αλλά θα δείτε τη ζυγαριά να κατεβαίνει αφού έχει  από αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Τζίντζερ

Το τζίντζερ μέσα στο νερό όχι μόνο καθαρίζει τον οργανισμό αλλά τον ενυδατώνει και ανακουφίζει από  την καούρα.

Η γεύση του είναι αρκετά  πικάντικη για αυτό προσέξτε την ποσότητα.

Μέντα

Η μέντα έχει αναλγητικές δράσεις οι οποίες είναι γνωστές από την αρχαιότητα.
Βάλτε λίγη μέντα σε ένα ποτήρι νερό καθημερινά αν θέλετε ο μεταβολισμός σας να τρέχει με χίλια.

πηγή: http://ift.tt/siv8R9
 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons