Τι εννοεί το ΚΚΕ όταν λέει να βάλουμε ένα ψηφοδέλτιο του στην κάλπη του Δημοψηφίσματος;

Τι εννοεί το ΚΚΕ όταν λέει ότι "στηνκάλπη πρέπει να πέσει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ που θα απορρίπτει την εκδοχή μνημονίου των θεσμών και την εκδοχή μνημονίου της κυβέρνησης"

Όπως τόνισε στο ΣΚΑΙ ο Νίκος Σοφιανός μέλςο του πολιτικού γραφείου του ΚΚΕ ο λαός πρέπει με την ψήφο του «να ακυρώσει τα εκβιαστικά διλήμματα» .

Επισήμανε ότι στην κάλπη πρέπει να πέσει το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ που θα απορρίπτει την εκδοχή μνημονίου των θεσμών και την εκδοχή μνημονίου της κυβέρνησης. «Θα φανεί ότι ένα κομμάτι του λαού μας σηκώνει ανάστημα, απορρίπτει τον εγκλωβισμό, κοιτάζει έξω από τα τείχη, είπε.

Ο Νίκος Σοφιανός υπογράμμισε ότι είναι η ώρα να σκεφθούν οι άνθρωποι που έχουν ριζοσπαστική σκέψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τους έλεγε ψέματα όταν υποστήριζε προεκλογικά ότι μέσα στην ΕΕ, με το ευρώ με την οικονομία της αγοράς θα τελειώσουμε με τα μνημόνια.

Άσχετα με την ερμηνεία που δίνει το ΚΚΕ για τις επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέτρα των 8δις, την Ευρώπη και τον ιμπεριαλισμό τίθεται ένα ερώτημα που θέλει συγκεκριμένη απάντηση.Σε τι καλεί τον κόσμο στις 5 Ιουλίου; Τι του λέει να ψηφίσει; Ναι, Όχι ή άκυρο;πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons