Την ανάκληση της Παναρίτη μετά τη θύελλα αντιδράσεων σκέφτονται στην κυβέρνηση

Την «ανάκληση» της κ. Παναρίτη από τη θέση της εκπροσώπου του ΔΝΤ για τη χώρα μας, επεξεργάζονται στην κυβέρνηση μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε στο εσωτερικό της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε δίωρη συνάντηση την Κυριακή το βράδυ με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο πρωθυπουργός σέβεται την επιλογή Βαρουφάκη, ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις τον κάλεσε να το ξανασκεφτεί. Δεν αποκλείεται το βάρος της εξέλιξης να μετατεθεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στην ίδια την κ. Παναρίτη.

Ο υπουργός Οικονομικών πέρασε τις πύλες του Μεγάρου Μαξίμου λίγο μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε συμφωνία ότι πρέπει να βρεθεί γρήγορα λύση.

Αντίθετοι στην επιλογή Παναρίτη τάχθηκαν ανοιχτά 43 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με κείμενο το οποίο υπέγραψαν και δημοσιοποίησαν. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Νίκος Φίλης και Θανάσης Πετράκος και η αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου- το οποίο ζητούσε ανάκληση του διορισμού της.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons