Συνεργάτης Δούρου προς Πανούση: Γιατί δεν έχετε συλλάβει τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στον Ασπρόπυργο

Ο Θωμάς Μπιζάς, στενός συνεργάτης της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, έστειλε επιστολή προς τον Γ.Πανούση που τον κατηγορεί γιατι δεν έχει έχουν συλλάβει ακόμα τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στον Ασπρόπυργο "για εγκληματική αμέλεια και για έκθεση σε κίνδυνο χιλιάδων  ανθρώπων που αναπνέουν αυτόν τον τοξικό καπνό"

Το πλήρες κείμενο της επιστολής Μπιζά προς τον Γ. Πανούση είναι το εξής:

Κύριε υπουργέ.

Όπως γνωρίζετε στην περιοχή του Ασπροπύργου και κοντά στον ΧΥΤΑ Φυλής,  καίγεται  ένα μεγάλο κέντρο διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών  (ΚΔΑΥ),  το οποίο έχει   στις εγκαταστάσεις  του,  χιλιάδες τόνους  απορριμμάτων,  κυρίως πλαστικού και χαρτιού.
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πνευμονολόγος ή επιθεωρητής δημόσιας υγείας για να καταλάβει πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος για την υγεία των ανθρώπων όταν εισπνέουν αυτόν τον καπνό που περιέχει  σωματίδια από τα καμένα χαρτιά και τα πλαστικά.
Το ερώτημα μου προς εσάς είναι το εξής: Ο ιδιοκτήτης αυτής της επιχείρησης  με την επωνυμία «ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»  ο κ. Δημήτρης  Λαζόπουλος  , δεν θα έπρεπε ήδη να έχει συλληφθεί  για εγκληματική αμέλεια και για έκθεση σε κίνδυνο χιλιάδων  ανθρώπων που αναπνέουν αυτόν τον τοξικό καπνό;

Κύριε Υπουργέ

Γνωρίζω πως οι  ανοιχτές επιστολές στους υπουργούς δεν είναι ο καταλληλότερος τρόπος επικοινωνίας . Προσωπικά απεχθάνομαι τον λαϊκισμό και  δεν θα έστελνα ποτέ ανοιχτή επιστολή σε υπουργό για τα μάτια του κόσμου.  Είμαι βέβαιος όμως , πως θα συμμεριστείτε και εσείς την αγανάκτηση μου και σας διαβεβαιώνω κύριε υπουργέ,  πως η αγανάκτηση δεν είναι μόνο δική μου.
Μετά τιμής αλλά και αγανάκτησης
Μπιζάς Θωμάς του Εμμανουήλ.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons