Ο πιο δύσκολος αποχαιρετισμός σε έναν σύντροφο ζωής

Αχώριστοι φίλοι για 14 χρόνια. Μοιράστηκαν τα πάντα- εκδρομές, ταξίδια, σέρφινγκ αλλά και την αγωνία της μάχης με τον καρκίνο. Οι εμπειρίες τους αξέχαστες και ο σύνδεσμός τους μοναδικός- όσο μοναδική είναι η στενή σχέση που αναπτύσσει με το τετράποδο φιλαράκι του κάθε άνθρωπος που ζει με σκύλο.

Ο τετράποδος Denali στάθηκε στο πλευρό του φωτογράφου Ben Moon όταν εκείνος πάλευε με τον καρκίνο. Με τη σειρά του ο Moon φρόντισε τον Denali όταν νόσησε επίσης από καρκίνο.

Ο άρρηκτος δεσμός τους σκιαγραφείται στην ταινία μικρού μήκους- αφιέρωμα που έφτιαξε ο Moon για τον σκύλο του, «φωτίζοντας» τα 14 χρόνια της κοινής τους ζωής μέχρι το τέλος του Denali, πέρσι.

Η ταινία απέσπασε μεταξύ άλλων το Βραβείο του Κοινού στο Φεστιβάλ του Κολοράντο πέρσι.

Το φιλμ αρχίζει με τον Moon και τον Denali να παίζουν στην παραλία λίγες ημέρες πριν ο Denali φύγει από τη ζωή και υπενθυμίζει όλα όσα έζησαν από το 1999 που ο φωτογράφος πήρε τον Denali από καταφύγιο ζώων.

Δίνοντας φωνή στον Denali ο Moon λέει: «Είμαι σίγουρος πως ο Ben ξέρει πως πεθαίνω. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι ο καρκίνος ή κάτι άλλο αλλά με πήγε σε όλα τα μέρη που πηγαίναμε όταν ήμουν καλά και με φροντίζει πολύ. Τις προάλλες μου ζήτησε να του το δείξω όταν θα είμαι έτοιμος να φύγω. Μου είπε πως δεν θέλει να υποφέρω».

Καθώς η ταινία πλησιάζει προς το τέλος της ο Denali λέει: «Η τελευταία μου νύχτα ήταν πολύ ήρεμη. Δεν πεινούσα πια κι έτσι έδειξα στον Ben πως είχε έρθει η ώρα. Με άφησε να κοιμηθώ όλη τη νύχτα στην αγκαλιά του».

Το επόμενο πρωί ο φωτογράφος πήγε τον Denali στον κτηνίατρο για να κάνει ευθανασία.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

benmoon09

benmoon08

benmoon07

benmoon06

benmoon05

benmoon04

benmoon03

benmoon02

benmoon01

Πηγή: newsbeast.gr



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons