Καμένο πλαστικό, σεισμοί αλλά καταιγίδες και χαλάζι για σήμερα

ντονη μυρωδιά καμένου πλαστικού έχει εξαπλωθεί σε όλ.η την Αττική. Το τοξικό νέφος, από διοξίνες και φουράνια είναι αποτέλεσμα της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε μονάδα ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο.

Η μυρωδιά του καμένου πλαστικού κάνει την ατμόσφαιρα αποπκνικτική.
Για να μπορέσει να σβήσει η φωτιά που υποκαίει πρέπει να πέσει πάνω της χώμα. Παρολαυτα οι πυροσβεστες κρατούν με το να ρίχνουν νερό, χαμηλά την θερμοκρασία ωστες να μην γίνεται αναζωπύρωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ

Μακεδονία, Θράκη
Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρους όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες οι οποίες πιθανόν τοπικά θα είναι ισχυρές. Εξασθένηση τις βράδυνες ώρες.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 15 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οι οποίες πιθανόν τοπικά να είναι ισχυρές.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο η μεγίστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα βόρεια. Σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 έως 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Λγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Κρήτης τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 19 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons