Τέρατα έριξαν φόλες σε τέσσερα σκυλιά του Παρατηρητή της Θράκης

Τα τέσσερα σκυλιά του «Παρατηρητή της Θράκης» θύματα «δολοφόνου» ζώων
Είναι γνωστό ότι κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει κάθε μέρα, και, πλέον, κατάντησε ευχή από βάθους καρδιάς –να είμαστε γεροί και να συνεχίζουμε στους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας. Απευχόμενοι να μας συμβούν κακά ανεπανόρθωτα, όπως αρρώστιες και θάνατοι.

Σ’ αυτό το πλαίσιο της υπομονής ξεκινήσαμε και σήμερα τη μέρα μας με κατεύθυνση τον «Παρατηρητή της Θράκης», για το ραδιόφωνο πρώτα πρώτα και την εκπομπή «Με το Ν και με το Β» και αμέσως μετά για την εφημερίδα.

Πρώτη στάση για όλους μας, η καλημέρα στις τέσσερις ψυχές, στα τέσσερα ζωντανά που ζούσαν μαζί μας. Τη μεγαλόσωμη και καταδεκτική και τρυφερή Σειρήνα, μόνιμο κάτοικο του «Παρατηρητή» τα τελευταία τρία χρόνια με την οποία περάσαμε ουκ ολίγα. Η Σειρήνα ήρθε μόνη της, απ’ όλον τον πληθυσμό των αδέσποτων του οικισμού, και έμεινε μόνιμα. Γλυκό πλάσμα, την πάτησε αυτοκίνητο, έσπασε το πόδι της, έκανε τεράστια προσπάθεια μαζί με τον ακούραστο γιατρό της Αϊδίν Μουμίν που την παρακολουθούσε ν’ αναρρώσει, κι ήταν η χαρά μας κι η καλημέρα μας. Μεγαλόσωμη είχε ταλαιπωρηθεί στη ζωή της, το πάνω μέρος του κορμιού της ήταν γεμάτο σκάγια, και από το δεξί της μάτι έβλεπε θολά λόγω κακοποίησης. Η Σειρήνα μας, η μόνιμη κάτοικος-πρωί και βράδυ- του χώρου εργασίας μας, η «νοικοκυρά» του.

Κοντά στη Σειρήνα τον χειμώνα που μας πέρασε κατέφθασε κι ο ασπρόμαυρος Shippy, αρσενικός γεμάτος διάθεση για flirt που ό,τι περισσότερο αγαπούσε ήταν η Σειρήνα. Στο καταχείμωνο η παρέα διευρύνθηκε, στο ζευγάρι των ενηλίκων προστέθηκε και ο άρρωστος από ψώρα, σκελετωμένος Foxy, που με τη βοήθεια του γιατρού και τη φαρμακευτική αγωγή που του έκανε, έγινε και κούκλος και γερός.

Στην «οικογένεια» τελευταίο μέλος ήταν το μικρό που «ζεσταίνονταν» αγκαλιασμένο με το σωματάκι του νεκρού αδελφού του, το κουταβάκι που δεν είχε πού να πάει, και η μόνη τύχη του ήταν η ρόδα του αυτοκινήτου. Υποσιτισμένο και αρρωστούλι με δερματικό νόσημα ο Μερεντούλης μας, αφού πέρασε ένα μήνα στο μπαλκόνι του Νίκου Μαλαμά, εγκαταστάθηκε στην αυλή μας, κι ήταν πραγματικά το «παιδί» της «οικογένειας» που μαζί του η ζωή της έγινε πανηγύρι. Όλη μέρα παιχνίδι και χαρά, κι ατελείωτες ώρες ύπνου στο κρεβατάκι του, γιατί τα κουταβάκια, όπως κάθε μικρή σε ηλικία έμβια ζωή, με τον ύπνο τρέφεται…
Ένας άνθρωπος που παραβίασε ξένη ιδιοκτησία, σχεδίασε καταλεπτώς τη δολοφονία ζωντανών που ούτε σίτιζε ούτε είχε την έγνοια τους ούτε τον ενοχλούσαν… Γιατί δίπλα μας ούτε γειτονιά υπάρχει ούτε μικρά παιδιά που παίζουν ούτε τίποτα… Παραβίασε ιδιωτικό χώρο, χώρο κατοικίας ανθρώπων και ζώων και δολοφόνησε εν ψυχρώ.
Ο Μερεντούλης έπεσε αμέσως έξω από το σπιτάκι του, αγουροξυπνημένος, ο φρεσκοκουρεμένος και λεπτούλης Shippy μπροστά στο δηλητηριασμένο φαγητό του, ο γεμάτος υγεία και σωματώδης Foxy περπάτησε λίγα μέτρα προς την πίσω αυλή του «Παρατηρητή» και λίγο πιο κει, στη σκιά μιας πικροδάφνης, σαν σε σκιερή αγκαλιά, άφησε την τελευταία της πνοή και η Σειρήνα μας.

Η Σειρήνα και ο Foxy ήταν ακόμη στο τελευταίο άγγιγμά μας ζεστοί, φτερουγισμένοι όμως, όπως κι ο Μερεντούλης κι ο Shippy.
Το περιπολικό της αστυνομίας έφτασε αμέσως στο πρώτο τηλεφώνημά μας, και, φυσικά, υποβλήθηκε μήνυση. Ο δράστης σαφώς και δε γνώριζε ή το μίσος του τον εμπόδιζε να κατανοήσει ότι το κτίριο έχει κάμερες, εντός κι εκτός, και εγγράφονται τα πάντα, και ο ίδιος.

Σημειωτέον ότι ειδοποιήθηκε και η Φιλοζωϊκή Κομοτηνής και η δικηγόρος πρόεδρός της Έλενα Δημοσθένους ήρθε στον τόπο, ειδοποίησε τις αρμόδιες υπηρεσίες, τα ζώα νεκροτομήθηκαν και τα υπολείμματα τροφών συνελέγησαν προς εξέταση!!!

Γιατί στα χρόνια της κρίσης τα σακάτικα, έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να δολοφονούμε ζωντανά, όπως στη Δράμα, ακόμη και με υδροκυάνιο, επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Γιατί στα χρόνια της κρίσης τα σακάτικα, καταντήσαμε να δολοφονούμε ζώα, ακόμη και κατοικίδια, στα βήματα του τρικ που συμπεριλάμβανε στα εγχειρίδια εκγύμνασης φασιστών, ο Χίτλερ… Κάποιος αποκτούσε δηλαδή την ιδιότητα του δολοφόνου-υπηρέτη του φασισμού, όταν αποδεδειγμένα μπορούσε να βγάλει το μάτι μιας ζωντανής γάτας που προηγουμένως ο ίδιος είχε εκθρέψει…

Ούτε η φρίκη όμως ούτε το μίσος κουβεντιάζονται… Προχωρούν, ιδιαίτερα το δεύτερο, στα σκοτεινά… Κι ούτε είναι δικαιολογία οι επιπτώσεις της κρίσης επάνω μας, γιατί τότε δεν θα είχε μείνει ζωντανός άνθρωπος μέχρι τη σήμερον στη χώρα…
Ακολουθούν οι φωτογραφίες από τα δολοφονημένα σκυλιά.
Οι φωτογραφίες είναι σκληρές, αν δεν αντέχετε μη συνεχίσετε...

.Αυτά ήταν τέσσερα σκυλάκια που φρόντιζαν καθημερινά και τα βρήκαν δολοφονημένα από άρρωστο "άνθρωπο" που τα ήθελε νεκρά.

ΠΗΓΗ: paratiritis-news.gr

 



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons