Αυτές είναι οι εκπομπές και τα πρόσωπα που θα δούμε στην ΕΡΤ την Πέμπτη

Της Ναταλίας Ανδρικοπούλου

Στις 6 το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουνίου ανοίγει και επίσημα η ΕΡΤ με την αλλαγή του λογοτύπου στον αέρα και την πρεμιέρα νέων εκπομπών. Σύμφωνα με το σχεδιασμό της διοίκησης της δημόσιας τηλεόρασης, το ξημέρωμα της Πέμπτης θα προβληθεί βίντεο με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου (μια παράδοση που καταργήθηκε επί ΔΤ και ΝΕΡΙΤ) και θα ακολουθήσει η εναλλαγή του λογοτύπου που εμφανίζεται πάνω αριστερά στην οθόνη από Ν σε ΕΡΤ1. 

Το νέο πρόγραμμα θα εγκαινιαστεί με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή στις 6 με παρουσιαστές τον Νίκο Αγγελίδη και τη Βασιλική Χαϊνά, δίδυμο που παρουσίαζε την αντίστοιχη εκπομπή στο ERTopen. Στις 8 θα ακολουθεί η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας που επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια στην ΕΡΤ, ενώ στη ζώνη 10 με 12 παραμένει ο Φάνης Παπαθανασίου με παρτενέρ του πλέον τη Μάριον Μιχελιδάκη. 

Τα δελτία ειδήσεων στις 12 και στις 3 το μεσημέρι θα εκφωνούν η Ντένια Σαρακίνη και ο Αντώνης Αλαφογιώργος, ενώ στο απογευματινό δελτίο των 6 (από ωριαιό μετατρέπεται εφεξής σε ημίωρο) θα παραμείνει κατά πάσα πιθανότητα η Αντριάννα Παρασκευοπούλου. Από τις 13.00 εώς τις 15.00 συνεχίζει το «Μένουμε Ελλάδα», στην απογευματινή ζώνη θα προβάλλεται νέο πολιτιστικό μαγκαζίνο - infotainment με τον Ανδρέα Ροδίτη και την Ελένη Χρονά ενώ από τις 8 έως τις 9 το βράδυ προστίθεται εκπομπή με διεθνείς ειδήσεις με την Μαρία Κονταξή και τον Παντελή Γκόνο. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεταφέρεται στις 21.00 με παρουσιαστή τον επί σειρά ετών ανταποκριτή στη Μέση Ανατολή της ΕΡΤ, Πάνο Χαρίτο. 

Ειδικά για την Πέμπτη, έχει προγραμματιστεί έκτακτη εκπομπή από τις 7 έως τις 9 το απόγευμα με τίτλο «Η ΕΡΤ επιστρέφει» με καλεσμένους και ζωντανή σύνδεση με τον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου όπου στις 8 έχει προγραμματιστεί συναυλία των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ. Πιθανότεροι παρουσιαστές της έκτακτης εκπομπής είναι η Μαριλένα Κατσίμη και ο Αντώνης Αλαφογιώργος. Το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα της Πέμπτης θα συνεχίσει μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Στις 22.00, η ΕΡΤ θα προβάλλει το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της δημοκρατίας» που αφηγείται όλο το ιστορικό του «μαύρου» ακριβώς δύο χρόνια πριν, ενώ θα ακολουθήσει και συζήτηση στο στούντιο. 

Αναδημοσίευση από real.gr

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons