Έλεγχος των παρακλινικών εξετάσεων σε πραγματικό χρόνο

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον έλεγχο των παρακλινικών εξετάσεων των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ σε πραγματικό χρόνο. Η διοίκηση του Οργανισμού όρισε Ομάδα Εργασίας η οποία θα καθορίσει άμεσα ιατρικούς κανόνες που θα συνδέουν την ιατρική ειδικότητα, την πάθηση (ICD-10) και τις επιτρεπόμενες εξετάσεις. 
Στη συνέχεια οι κανόνες θα ενταχθούν στο σύστημα της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και θα συνδέονται με τον έλεγχο και την εκκαθάριση των δαπανών παρακλινικών εξετάσεων. Η Ομάδα θα αναλάβει και το συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ. 
Παράλληλα, ο ΕΟΠΥΥ προχώρησε στη σύσταση Ομάδας Εργασίας για τον ασφαλιστικό φάκελο και συγκεκριμένα τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, τη διοικητική και μηχανογραφική υποστήριξη των έργων του ασφαλιστικού φακέλου. 
Σύμφωνα με την απόφαση έργο της Ομάδας θα είναι η επίβλεψη, η τεχνική υποστήριξη, η επικαιροποίηση και ο συντονισμός των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ σε ότι αφορά τον ασφαλιστικό φάκελο, καθώς και η κατάθεση προτάσεων διαρκούς βελτίωσης του έργου και αξιοποίησης των στοιχείων τόσο σε ότι αφορά τον επιχειρησιακό σχεδιασμό όσο και τον ελεγκτικό.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons