Τραγωδία στη Χαλκιδική: Σκοτώθηκε Τούρκος αθλητής beach volley, στην εντατική δύο Έλληνες διεθνείς

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 7.30 περίπου το πρωί στη Νικήτη, όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο. 

Σύμφωνα πληροφορίες του halkidikinews.gr, ο οδηγός του ΙΧ επεχείρησε να βγει στην επαρχιακή οδό Νικήτης –Ν.Μαρμαρά στο ύψος του Μασούτη και συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, πλαγιομετωπικά με διερχόμενο τουριστικό λεωφορείο.

Στο αυτοκίνητο επέβαλαν ο οδηγός και άλλα δύο άτομα, ενώ το λεωφορείο δεν μετέφερε κόσμο. 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας εκ των επιβαινόντων, υπηκοότητας Τουρκικής. Μάχη για τη ζωή τους δίνουν οι διεθνείς αθλητές του beach volley Αλέξανδρος Αλεξιάδης και Στράτος Καββαδάς

Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάσθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου.

Στο σημείο έσπευσαν ο διοικητής και άνδρες της Τροχαίας Πολυγύρου, ενώ απαιτήθηκε ρύθμιση της κυκλοφορίας, λόγω της αυξημένης κίνησης τις επόμενες ώρες και μέχρι να μεταβεί πραγματογνώμονας στο σημείο του συμβάντος.

της Βικτωρίας Καρακούση
halkidikinews.gr

ΠΗΓΗ: halkidikinews.gr/πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons