Όσοι είστε λάτρεις του καλτ του '80 απαγορεύεται να μην έχετε δει αυτή την ταινία

Η ταινία Kung Fury γυρίστηκε από τον Steve Sondeberg  και τιμά τις ταινίες του '80 που συνδύαζαν αστυνομική δράση και πολεμικές  τέχνες, ιδιαίτερα της B-movies, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια της εποχής, τις καλτ διαφημίσεις.αινίες όπως American Ninja, Cobra και The Beastmaster είναι λίγες μόνο απ' αυτές που σου έρχονται στο νου βλέποντας αυτό το απίστευτο 30λεπτο έπος. Απολαύστε ελεύθερα.

Όταν λέμε καλτ εννοούμε πολύ καλτ! Παρωδία με τα όλα της Η χρηματοδότηση έγινε μέσω του Kickstarter και με 200.000$ στόχο ξεπέρασε τελικά τα 630.000$!

Έχει τρελάνει το διαδίκτυο από το Δεκέμβριο του 2013 όταν άρχισε η καμπάνια για την χρηματοδότησή του. Mέχρι στιγμής την έχουν παρακολουθήσει στο YouTube, 6.108.105 θεατές. 

Δείτε παρακάτω τις επικές μάχες με τον Χίτλερ, τους ναζί και απολαύστε τον Θορ και σέξι βίκινγκ πολεμίστριεςπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons