Ποιο ελληνικό νησί βρίσκεται στους 7 κρυμμένους τροπικούς θησαυρούς του κόσμου;

Οι έμπειροι ταξιδιώτες επιλέγουν συχνά τις λιγότερο γνωστές παραλίες, που προσφέρουν ηρεμία και συγκλονιστική ομορφιά συγχρόνως. Το ibnlive.com δημοσιεύει τη λίστα με τις 7 λιγότερο εξερευνημένες παραλίες που όμως προσφέρουν μοναδική ομορφιά και μπορούν να κάνουν αξέχαστες τις διακοπές σας. Ένα ελληνικό νησί των Κυκλάδων βρίσκεται στην 7η θέση. Διαβάστε αναλυτικά τη λίστα με τους 7 τροπικούς θησαυρούς:

1. Παραλία Hvar – Κροατία

Τα νησιά του Hvar προσφέρουν μια μίξη γνωστών αλλά και απομονωμένων παραλιών, που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Η φυσική ομορφιά των παραλιών έχουν κάνει τις περισσότερες παραλίες πόλο έλξης για τους τουρίστες.

2. Riviera Nayarit – Μεξικό

Είναι ένας χαμένος παράδεισος. Συνδυάζει καταπληκτικές παραλίες, με πεντακάθαρα νερά με δραστηριότητες που θα σας χαλαρώσουν.

3. Παραλία Coogee – Αυστραλία

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες που θα αντικρίσετε στον κόσμο.

4. Salema – Πορτογαλία

Αν σκοπεύετε να μην κάνετε τίποτα στις διακοπές σας, τότε αυτό είναι το μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε. Είναι απολύτως απομονωμένη και παράδεισος για τα ρομαντικά ζευγαράκια.

5. Half Moon Caye – Μπελίζ

Μπορεί να μην είναι η λιγότερο εξερευνημένη παραλία, αλλά είναι το ιδανικό μέρος για όσους επιλέγουν την ησυχία. Μια βουτιά στα τυρκουάζ νερά της θα σας αφήσει «με ανοιχτό το στόμα», τόσο εντυπωσιακά είναι! Μια βόλτα στις αμμουδερές παραλίες σίγουρα συμβάλει στο να καταστήσει τις διακοπές σας μοναδικές.

6. Phu Quoc – Βιετνάμ

Μπορούμε να την περιγράψουμε ως «τροπική ευτυχία». Σιγά σιγά αποκτά την φήμη που της αξίζει, με ολοένα και περισσότερους τουρίστες να την προτιμούν από όλο τον κόσμο. Οι παραλίες με τη λευκή άμμο και τα καταγάλανα νερά είναι το μόνο που αποζητά ο επισκέπτης.

7. Ίος

Μπορείτε να διασκεδάσετε όπως στην Ίμπιζα, αλλά χωρίς τις υπερβολικές τιμές και τα πλήθη που συρρέουν κάθε χρόνο στην Ίμπιζα. Διασκέδαση λοιπόν αλλά και ηρεμία καθώς μπορείτε να επιλέξετε να απολαύσετε τις απομακρυσμένες παραλίες του νησιού αντί για τα beach bar που συγκεντρώνουν την νεολαία.  Η Ίος σας προσφέρει μια ποικιλία παραλιών για να επιλέξετε την ιδανική για εσάς! Αφεθείτε στην ελληνική μαγεία, θα σας συνεπάρει σίγουρα! 

ellines.com

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons