Η 6η ΥΠΕ ζητά εντός τριών ημερών να κλείσουν τα ιατρεία τους 40 γιατροί αν θέλουν να μπούν στο ΕΣΥ !

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα
http://www.tempo24.gr/

Να κλείσουν τα ιατρεία τους έως την προσεχή Παρασκευή, εάν θέλουν να ενταχθούν στο ΕΣΥ, καλούνται σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, 40 γιατροί της Πάτρας που έχουν υποβάλλει σχετική αίτηση.
Συγκεκριμένα παρέλαβαν επιστολή από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η οποία φέρει την υπογραφή του Διοικητή Γιώργου Γιαννόπουλου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται πως εάν θέλουν να συμπεριληφθούν στο ιατρικό προσωπικό του ΕΣΥ θα πρέπει να βάλουν «λουκέτο» στα ιατρεία τους.
Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση των παραληπτών – γιατρών, καθώς όπως επισημαίνουν, βάσει της προσωρινής δικαστικής απόφασης που έχουν στα χέρια τους, μετά την προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη, για το συγκεκριμένο θέμα, τους επιτρέπεται να εργάζονται ταυτόχρονα στον ιδιωτικό και το Δημόσιο Τομέα, έως ότου τελεσιδικίσει η υπόθεση.

Μάλιστα όπως καταγγέλλεται είναι ανήκουστο, να καλούνται εντός τριών ημερών να κλείσουν τα ιατρεία τους.

Σε επικοινωνία που είχε το tempo24.gr, με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Γιώργο Γιαννόπουλο, δήλωσε πως «Ο νόμος δεν επιτρέπει να απασχολείται κάποιος γιατρός στο ΕΣΥ και την ίδια ώρα να διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο».

Ερωτηθείς σχετικά με το χρονικό όριο που ζητείται από τους γιατρούς, να υποβάλλουν στην ΥΠΕ, βεβαίωση αναστολής της λειτουργίας των ιατρείων τους, ο κ. Γιαννόπουλος απάντησε πως αυτό γίνεται προκειμένου να προχωρήσουν όσο το δυνατόν ταχύτερα, οι διαδικασίες που απαιτούνται για την ένταξη τους στο ΕΣΥ και να διασφαλιστούν τα χρήματα για την μισθοδοσία τους.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons