Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 85χρονο άπορο επειδή δεν είχε άδεια για κουλούρια στο Κερατσίνι

Μια απίστευτη καταγγελία κρατικής αναλγησίας είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα μέσω της πρωινής εκπομπής του ANT1. Την ίδια ώρα που οι μεγαλοφειλέτες του δημοσίου κυκλοφορούν ελεύθεροι, το ελληνικό κράτος έβαλε στο στόχαστρο έναν 85χρονο που πουλούσε κουλούρια στο Κερατσίνι.

Όπως κατήγγειλε ο 85χρονος  του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ επειδή δεν έχει την απαιτούμενη άδεια επαγγελματία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Νικήτας Κρητικός είναι άπορος, δεν έχει καμία σύνταξη και πουλάει 100 κουλούρια ημερησίως για να ζήσει.

Αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί και στην πλατεία της Νέας Σμύρνης εις βάρος μιας άνεργης γυναίκας, η οποία δεν είχε άδεια από το Δήμο.

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons