Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει για τον 5ο πρόεδρο του κόμματος

Στις 9 σήμερα το πρωί ανοίγουν οι κάλπες του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα.

Οι κάλπες που θα στηθούν σε 350 εκλογικά κέντρα ανά τη χώρα, αναμένεται να κλείσουν στις 7 το απόγευμα και στόχος της Χαριλάου Τρικούπη είναι η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή.

Οι τρεις υποψήφιοι Ανδρέας Λοβέρδος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Φώφη Γεννηματά θα ασκήσουν το πρωί της Κυριακής το εκλογικό τους δικαίωμα, καθώς όπως έχει ανακοινωθεί:

-η Φώφη Γεννηματά θα ψηφίσει στις 11.15 π.μ., στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων,
-ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, θα ψηφίσει στις 12.00 στο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη στην Αρκαδία και
-ο Ανδρέας Λοβέρδος, θα ψηφίσει στις 12.00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Μεταμόρφωσης - Αττικής.

Στην περίπτωση που δεν εκλεγεί πρόεδρος από την πρώτη Κυριακή, τότε το επόμενο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει επαναληπτική διαδικασία ανάμεσα στους δύο πρώτους, εκτός και αν ο δεύτερος εκφράσει την επιθυμία να μην γίνει αυτό, στην περίπτωση που θα έχει μεγάλη διαφορά από τον πρώτο.

Μιλώντας την Παρασκευή στον realfm 97,8 η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο τι είναι αυτό που ευαγγελίζεται για την επόμενη ημέρα του Κινήματος.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να γυρίσει σελίδα, να κάνει νέα αρχή με συλλογικότητα. Θα πρέπει να υπερασπιστεί την ιστορική του διαδρομή και να κάνει τομή και ρήξη με τον κακό του εαυτό, τον κρατισμό, τις πελατειακές σχέσεις, τη γραφειοκρατία και τη διαφθορά και θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα μία πορεία στην κοινωνία, στη βάση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, με διάλογο με τις όμορες πολιτικές δυνάμεις, για να ανασυγκροτηθεί ο πόλος, να δημιουργηθεί ρεύμα πλειοψηφίας με εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης, γιατί θεωρώ ότι το έχει πολύ μεγάλη ανάγκη η χώρα», τόνισε η βουλευτής.

Μέσω του realfm 97,8, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μίλησε, από τη δική του πλευρά, για την ατζέντα του για μετασχηματισμό του κόμματος.

«Το είπα πολύ ξεκάθαρα στο συνέδριό μας. Την Άνοιξη του 2016 θα γίνει ένα ιδρυτικό συνέδριο όλων των δυνάμεων, οι οποίες πιστεύουν με βάση την πολιτική και όχι τα πρόσωπα και εκεί μέσα πρόσωπα, κόμματα, δυνάμεις θα μπορέσουν να μιλήσουν και να φτιάξουν την παράταξη, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια, μιλώντας όχι για τις αναμνήσεις, αλλά για τα όνειρα της», ανέφερε ο ίδιος.

«Móνο η μεγάλη παράταξη της Κεντροαριστεράς έχει νόημα και το ΠΑΣΟΚ είναι η ραχοκοκαλιά της», σημείωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι η πρόταση αφορά όλα τα κόμματα του σοσιαλδημοκρατικού χώρου συμπεριλαμβανομένου και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, εκτός του Γ. Παπανδρέου γιατί είναι πρόσφατη η διάσπαση και υπάρχει ομόφωνη απόφαση, όπως λέει, ενώ υποστηρίζει ότι επιθυμεί την εκλογή του γιατί θα είναι σκληρός αντίπαλος στον Αλέξη Τσίπρα και θα λειτουργήσει συλλογικά για την ανασυγκρότηση της παράταξης.

Δικαίωμα ψήφου, πέραν όσων έχουν εγγραφεί στο νέο μητρώο του κόμματος –και μετά τη διαδικασία ανάδειξης συνέδρων– έχουν όσοι άλλοι πολίτες το επιθυμούν εφόσον είναι εγγεγραμμένοι στους οικείους εκλογικούς καταλόγους και με μόνη υποχρέωση την καταβολή ενός ευρώ.

Αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης θα αρχίσει η ροή των αποτελεσμάτων και θα μεταδίδεται από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ.

 



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons