Δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου - Υπεψηφίστηκε (178 υπέρ - 120 κατά) από τη Βουλή η πρόταση της κυβέρνησης

Με ψήφους 178 υπέρ και 120 κατά εγκρίθηκε η πρόταση της κυβέρνησης για διεξαγωγή δημοψηφίσματος την Κυριακή 5 Ιουλίου. Η συνεδρίαση κράτησε πάνω από 12 ώρες καθώς τελείωσε στις 3 το πρωί, ενώ αρκετές φορές η συνεδρίαση διεκόπη μετά από εντάσεις μεταξύ των βουλευτών.  

Υπέρ της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής και κατά οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του Ποταμιού, του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ. Από την ψηφοφορία απουσίασαν δύο βουλευτές.


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Σαμαρά οι βουλευτές του τα έβαλαν με την πρόεδρο της Βουλής γιατί μετά την ομιλία της πήγε και κάθισε στο προεδρείο ενώ ο κανονισμός της Βουλής απαγορεύει στην πρόεδρο να προεδρεύσει μετά την ομιλία της.

Αυτό το γεγονός ήταν αρκετό για την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ να προκαλέσει σαματά και να αποχωρήσει σύσσωμη από την αίθουσα.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρωθυπουργός ο οποίος ζήτησε από την Πρόεδρο μία δεκάλεπτη διακοπή για να επιστρέψει η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ στην αίθουσα και να συνεχίσει την ομιλία του ο Αντώνης Σαμαράς.

-------------------

Το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την διενέργεια δημοψηφίσματος για την Κυριακή 5 Ιουλίου ζητώντας από τον ελληνικό λαό να πει ΟΧΙ στην πρόταση των δανειστών 

Σήμερα Σάββατο στις 12 ξεκίνησε η έκτακτη σύγκλιση της ολομέλειας της Βουλής προκειμένου να λάβει τις σχετικές αποφάσεις 

Δείτε ΕΔΩ στο Facebook "Ψηφίζουμε ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα" ​

Το alfavita.gr ενημερώνει ζωντανά από για όλες τις εξελίξεις με την πλατφόρμα Live Blogging

 

 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons