Νιγηριανός φοιτητής έλυσε μαθηματική εξίσωση που ήταν άλυτη επί 30 χρόνια!

Ενας Νιγηριανός φοιτητής κατάφερε και πήρε τους υψηλότερους βαθμούς σε Πανεπιστήμιο του Τόκιο, λύνοντας μαθηματική εξίσωση 30 χρόνων.
Το όνομα αυτού, Ufot Ekong και είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Tokai. Ηταν πρώτος στην τάξη του και πήρε πτυχίο στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, παίρνοντας τους καλύτερους βαθμούς στο εν λόγω πανεπιστήμιο, από το 1965, σύμφωνα με το περιοδικό Flotilla Magazine.
Το αστέρι του στο Πανεπιστήμιο έλαμψε νωρίς, καθώς στο πρώτο εξάμηνο έλυσε εξίσωση που δεν είχε αποτέλεσμα εδώ και 30 χρόνια. Στην πανεπιστημιακή του πορεία έχει κερδίσει 6 αστέρια. Μην έχοντας την οικονομική άνεση για να πληρώσει τα δίδακτρά του, εργαζόταν σε δύο δουλειές. Ο Ekong μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ιαπωνικά και Γιορούμπα – μίξη της γλώσσας της Νιγηρίας και του Κονγκό- και έχει κερδίσει το ιαπωνικό βραβείο γλώσσας για αλλοδαπούς. Πλέον, εργάζεται στη Nissan και έχει δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την ηλεκτρονική σχεδίαση αυτοκινήτου με το όνομά του.

Το Πανεπιστήμιο Tokai, που ιδρύθηκε το 1924, είναι ένα διάσημο ιδιωτικό πανεπιστήμιο που έχει τη βάση του στο Τόκιο. Επικεντρώνεται στις επιστήμες και την τεχνολογία και περίπου το 60% του συνόλου των φοιτητών είναι εγγεγραμμένοι σε αυτά τα σχολεία.

Πηγή: sep4u.grπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons