280 εκατομ. ευρώ από rebate για τους δανειστές

Έσοδα ύψους 280 εκατ. ευρώ για τη διετία 2015-2016 ως rebate από τη φαρμακευτική δαπάνη περιλαμβάνει η πρόταση της κυβέρνησης στους Θεσμούς. Ειδικότερα, η πρόταση προβλέπει επιστροφή από την φαρμακευτική δαπάνη (rebate) για το 2015 140 εκ και για το 2016 140 εκ.
Άλλωστε το αυξημένο rebate που υποχρεούνται να κάνουν φέτος οι φαρμακευτικές εταιρίες στον ΕΟΠΥΥ, είχε προαναγγείλει πριν από λίγες ημέρες ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής κατά τη παρουσίαση της νέας φαρμακευτικής πολιτικής.
Σύμφωνα με τον υπουργό, οι υποχρεωτικές εκπτώσεις ή αλλιώς rebate θα ισχύσουν αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2015 και θα ανέλθουν σε 349 εκατ.
ευρώ από 209 εκατ. το 2014. Μάλιστα η κατανομή τους ανά εταιρία θα γίνει με βάση τις πωλήσεις τους.
Σημειώνεται ότι ο υπουργός είχε υποστηρίξει ότι από την εξοικονόμηση που θα επιτευχθεί, θα ευνοηθούν οι οικονομικά ασθενέστεροι πολίτες, για τους οποίους εντός του καλοκαιριού θα ισχύσουν νέα μειωμένα ποσοστά συμμετοχής στην αγορά φαρμάκου. Ωστόσο, τα χρήματα αυτά φαίνεται τελικά ότι θα αξιοποιηθούν από την κυβέρνηση για την αποπληρωμή των δανειστών.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons