24 εκατομ. ευρώ από claw back στα νοσοκομεία

Περίπου 24 εκατ. ευρώ θα λάβουν τα νοσοκομεία του ΕΣΥ από τον συμψηφισμό του claw back B΄ Εξαμήνου 2014. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΠΥΥ αποφάσισε «την εκχώρηση προς τα νοσοκομεία, έναντι καταβολής νοσηλίων ασφαλισμένων ΕΟΠΥΥ, του ποσού των 23.756.778,67 ευρώ, το οποίο αφορά ποσό συμψηφισμού του claw back Β εξαμήνου 2014 εταιρειών που έχουν συναλλαγή με τον ΕΟΠΥΥ και εταιρειών που δεν έχουν συναλλαγή με τον ΕΟΠΥΥ». 
Παράλληλα, αποφασίστηκε η εκχώρηση μέρους των οφειλόμενων ποσών rebate 3ου και 4ου τριμήνου 2014 του Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, προκειμένου να συμψηφιστούν με οφειλές του Νοσοκομείου προς φαρμακευτικές εταιρείες. Το ύψος του ποσού που μπορεί να εκχωρηθεί ορίζεται έως το 50 % της συνολικής οφειλής ανά φαρμακευτική εταιρεία.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons